miercuri, 11 martie 2015

Zece lucruri care dau de gol o femeie infidelă

În 2012, sondajul askmen.com a arătat că 30% dintre femei şi-ar înşela iubitul dacă ar şti că acesta nu va afla niciodată. Asta înseamnă că în ciuda credinţei că bărbaţii înşeală mai mult ca femeile, nici doamnele nu stau deloc rău la capitolul aventuri. Dar se prefac oare atât de bine?! 
Iată 10 semne care dau de gol o femeie aventurieră:

1. Se îndepărtează de familia/prietenii lui!
Daca o femeie incepe sa inventeze scuze peste noapte, pentru a lipsi de la intalnirile in familie sau cu prietenii, asta inseamna ca are ceva de ascuns. De multe ori, o femeie va evita sa se intalneasca cu persoanele dragi iubitului din rusine, simtind ca il tradeaza atat pe el, cat si pe ei, care o cred inocenta.
2. Găseşte întotdeauna motiv de ceartă!
Nu isi mai trateaza iubitul cu respect, nu il mai apreciaza pentru ajutorul care i-l da, ci ii vede fiecare defect si il critica fara incetare. Acesta este un semn ca si-a gasit pe altcineva si incearca sa se simta mai putin vinovata justificandu-si tradarea prin comportamentul lui gresit.
3. Are un prieten/coleg de serviciu misterios!
Aparitia unui nou “amic” in peisaj este unul din cele mai clare semne ca o femeie are o aventura. Poate fi vorba de un coleg de munca cu care se intelege foarte bine si iese in oras, dar pe care nu vrea sa il prezinte iubitului si despre care nu vorbeste niciodata acasa.
4. Are o atitudine defensivă!
Daca inainte raspundea lejer la orice intrebare i se punea, acum evita intrebarile, schimba subiectul sau intra in defensiva. Cand este intrebata de partener unde a fost pana la ora asta, ii rva aspunde sec: “Ma iei la interogatoriu? Sunt la politie?!”
5. Amână întâlniri ca să se vadă cu el!
O femeie va fi atat de absorbita de noua ei relatie, incat nu va mai tine cont de aranjamentele anterioare. Va inventa tot felul de scuze pentru a evita sa se intalneasca cu sotul ei.
6. E mult mai atentă cu înfăţişarea sa şi se îmbracă în haine sexy!
Dupa cateva luni de la inceputul relatiei, o femeie devine confortabila cu cel de langa ea si isi iarta micile scapari – lipsa machiajului intr-o zi, parul dezordonat in alta, iesiri in haine de casa… Daca, aproape peste noapte, ea incepe sa isi reia vechile obiceiuri, pune din nou accent pe tinuta, machiaj, ba chiar isi alege haine foarte sexy de fiecare data cand iese in oras, e foarte posibil sa aiba un amant pe care incearca sa il impresioneze.
7. Eu... nu “noi" !
Daca inainte isi facea toate planurile in cuplu, acum arata o independenta iesita din comun. Nu mai exista “noi”, ci eu. Face tot posibilul sa aiba activitati de femeie singura, nu cuplata si nu mai cere ajutorul sau parerea iubitului.
8. Nu mai are chef de sex cu tine!
La inceput, nu existau reguli in cuplu. Cei doi ajungeau in pat cand voiau, cum voiau, dar in ultima vreme spontaneitatea si dorinta au zburat pe fereastra. Ea face eforturi sa fie cu iubitul si, chiar si atunci, sexul apare ca o norma, nu o placere.
9. Îşi schimbă programul aşa cum vrea ea, fără să anunţe familia!
E foarte probabil ca o femeie sa insele atunci cand ascunde planurile ei de peste zi si aranjeaza calatorii departe de iubit, ca “sarcina de munca”.
10. Îşi tratează soţul/ iubitul cu indiferenţă!
Nu il lauda, nici nu il critica, ci pur si simplu il trateaza ca pe un nimeni. Face cateva remarci dar sta la distanta si nu ii mai pasa de nimic din ceea ce il pasioneaza pe cel de langa ea. Preluare BIZAR


                                                                       dr. Iulian COZA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu