sâmbătă, 2 iunie 2018

Un profesor din Sighetu Marmaţiei a demisionat după ce a fost filmat sărutând o elevă de 15 ani!Un profesor de engleză de la Liceul Tehnologic Forestier Sighetu Marmaţiei, Maramureş şi-a dat demisia după ce pe Facebook a fost postat un video în care acesta strângea în braţe şi săruta o elevă de 15 ani.
ISJ Maramureş şi şcoala au declanşat anchete în acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Maramureş, Adriana Meşter, a declarat, joi, că în acest caz va fi sesizată şi poliţia.
"ISJ Maramureş şi conducerea Liceului Tehnologic Forestier Sighetu Marmaţiei au declanşat anchete după ce a fost postat un filmuleţ video cu un profesor de engleză al Liceului şi o elevă de 15 ani aflată în clasa a IX-a. A avut loc o discuţie cu profesorul respectiv care a recunoscut fapta şi gravitatea ei şi şi-a dat miercuri demisia. Se vor lua şi alte măsuri în acest caz, inclusiv anunţarea poliţiei", a spus Meşter.
Potrivit acesteia, eleva va beneficia de consiliere psihologică şi vor avea loc discuţii şi cu părinţii ei. De consiliere psihologică vor beneficia şi colegii fetei. Profesorul de engleză avea gradul didactic 2 şi o vechime în activitate de 10 ani.

Din imaginile postate pe Facebook se vede cum profesorul o strânge în braţe şi o sărută pe elevă, evenimentul având loc în sala de clasă.MEDIAFAX

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu