sâmbătă, 30 iunie 2018

Partidul Majoretelor și al Securității prea ne iau de proști!

POLIȚIA CAPITOLIULUI, adică cea care se ocupă de paza Senatului și Camerei Reprezentanților SUA, a arestat ieri 600 de persoane care intraseră ilegal într-o clădire de birouri a Senatului.
În 90 de minute i-au pus pe toți la zid, inclusiv un congresman democrat și i-au arestat.
Dacă mai auziți vreun membru al USR sau al structurii lui Dacian Cioloș că ne dă lecții despre ce înseamnă protest democratic, băgați-le sub nas știrea asta! Ca să nu creadă că Minciuna și Dezinformarea au devenit o regulă de comunicare.
Partidul Majoretelor și al Securității prea ne iau de proști!
Din păcate, România rămâne o țară în care spiritul supușeniei este dominant, iar aprecierea ambasadelor, bătăile pe umăr și strângerile de mână cu semne discrete, reprezintă idealul multora în viață.
“Aproape 600 de protestatari au fost arestați în timpul unei manifestații care a ocupat o clădire de birouri a Senatului SUA de la Washington. Manifestația era împotriva politicii lui Trump de toleranță zero în privința emigrației ilegale.
Protestatarii, majoritatea femei îmbrăcate în alb, se așezaseră pe podelele marmorate ale Hart Senate Office Building și se înfășuraseră în pături similare cu cele oferite copiilor migranți separați de familiile lor de către oficialii imigrației americane.
Poliția Capitolului i-a avertizat pe protestatari că dacă nu vor părăsi clădirea, ei vor fi arestați. Curând după aceea, protestatarii au fost puși la zid în grupuri mici, iar poliția le-a confiscat păturile și pancardele.
Poliției Capitoliului a avut nevoie de 90 de minute ca să-i aresteze și să pună capăt demonstrației. Congresmanul Pramila Jayapal, democrat, s-a așezat împreună cu protestatarii și a fost, de asemenea, arestat.
Poliția Capitol a afirmat într-o declarație că aproximativ 575 de persoane au fost acuzați de demonstrație ilegal. Ei au spus că persoanele care au fost acuzate și amendate vor putea plăti amenda la 24 de ore după arestarea lor.”
Autor: Dan Andronic

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu