vineri, 29 iunie 2018

S-a tras la sorţi tabloul feminin de la Wimbledon. Iată care vor fi adversarele româncelor în primul tur!



Monica Niculescu (locul 59 WTA) a avut o tragere dificilă şi va o va înfunta pe Naomi Osaka (Japonia, 18 WTA), considerată noua Serena Williams. Cele două sportive nu s-au mai înfruntat până acum.

Irina Begu (33WTA) nu va avea mari emoţii în prima partidă din Marea Britanie. Ea va înfrunta o sportivă în vârstă de 19 ani, Katie Swan (Marea Britanie, 207 WTA), care va juca în premieră pe tabloul de la Wimbledon.

După ce a trecut prin calificări, Alexandra Dulgheru (126 WTA) este nevoită să joace în primul tur împotriva Kristynei Pliskova (78 WTA). Sportiva din Cehia nu se află în cea mai bună perioadă din cariera sa, reuşind 18 victorii şi 15 înfrângeri în acest an. Alexandra are şi un avantaj moral, după ce s-a impus în singurul meci disputate între cele două, în 2014, la US Open, scor 6-3; 6-4.


Mihaela Buzărnescu (28 WTA), senzaţia sezonului actual, debutează în Marele Şelem împotriva Arynei Sabalenka (Belarus, 45 WTA), sportivă din noul val. În vârstă de 20 de ani, Sabalenka a câştigat cele două meciuri jucate împotriva Mihaelei. Ultima partidă a avut loc în acest an, la Lugano, şi s-a încheiat cu scorul de 5-7; 6-3; 6-2.

Adversarele celorlalte patru sportive din România, în primul tur al Wimbledon:

Gabiela Ruse (197 WTA) - Agnieszka Radwanska (Polonia, 31 WTA)

Sorana Cîrstea (47 WTA) - Magdalena Rybarikova ( Slovacia, 19 WTA)

Ana Bogdan ( 63 WTA) - Lara Arruabarrena ( Spania, 77 WTA)

Simona Halep (1 WTA) - Kurumi Nara (Japonia, 101 WTA)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu