sâmbătă, 23 iunie 2018

se intampla la biblioteca - agenda evenimentelor culturale din saptamana 25-30 iunie

Agenda evenimentelor culturale din săptămâna 25 – 30 iunie 2018



Oaspetele bibliotecii: Silvia Nestorescu, coordonatoarea Serviciului de formare profesională din cadrul Asociaţiei Naţionale a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România.

 

Luni, 25 iunie
ora 10, Sala CompuTeen
            Va avea loc deschiderea cursului de biblioteconomie, modulul 2, organizat de Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România şi Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu”, în perioada 25 iunie – 6 iulie 2018, în intervalul orar 9-16, la Sala CompuTeen.
            Coordonator: prof. Silvia Nestorescu.
orele 10-14, Sala de conferinţe
            În perioada 18-29 iunie, la Sala de conferinţe a Bibliotecii Judeţene „Petre Dulfu”, va avea loc ediţia a XV-a a programului cultural „Zilele filmului pentru copii”, organizat de Secţia pentru copii a Bibliotecii.
Scopul acestui program este de a face vacanţa copiilor cât mai plăcută, de a-i apropia cât mai mult de cărţi, lectură şi Bibliotecă. Intrarea este gratuită, fiecare participant trebuind să prezinte permisul de utilizator al Bibliotecii. Filmele au fost selectate din fondul secţiei Mediatecă. Vizionarea filmelor va avea loc la Sala de conferinţe. Programul poate fi vizualizat în anexă.

Vineri, 29 iunie
ora 14, Sala de conferinţe
            Va avea loc lansarea volumului  „Prăbuşirea mitului Securităţii”, autori: Corvin Lupu şi Cristian Troncotă, lucrare apărută la Editura Elion, Bucureşti, 2018.
            Prezintă: prof. univ. dr. Nicolae Iuga, prof. univ. dr. Petru Dunca, prof. univ. dr. Corvin Lupu.
Moderator: Vasile Tivadar.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu