sâmbătă, 30 iunie 2018

Eurodeputatul PSD Ioan Mircea Paşcu sugerează că la originea furtunilor din Grecia, România şi Bulgaria se află Rusia!

Eurodeputatul PSD Ioan Mircea Paşcu a lansat o întrebare deschisă pe Facebook, în care chestionează publicul dacă a observat o coincidenţă mare între vremea frumoasă din Rusia şi furtunile din România, Bulgaria şi Grecia. Cosmonautul român Dumitru Prunariu a fost dintre cei care l-au aprobat.
Eurodeputatul PSD Ioan Mircea Paşcu sugerează că la originea furtunilor din Grecia, România şi Bulgaria se află Rusia: "A observat cineva ca, de doua săptămâni de când a început Cupa Mondiala, pe toate stadioanele din Rusia europeană este soare, in timp ce in jur, ma refer la noi, la bulgari şi la greci avem numai ploaie si furtuni? Doua săptămâni - şi vor urma încă doua, pana la sfârşitul Cupei - Rusia se afla încontinuu intr-o zona de înaltă presiune atmosferică, iar cei din jur intr-o zona de presiune joasa ...
Sunt convins ca este vorba exclusiv de efectele încălzirii globale ...", a scris Ioan Mircea Paşcu, fost ministru al Apărării.
El a fost aprobat de Dumitru Dorin Prunariu care a amintit o întâmplare identică din 1980:
”Ce frumos şi nevinovat gândeşti Puiu dragă. Îmi amintesc când la Moscova în 1980 a fost Olimpiada şi era o vreme ploioasă, cu jumătate de ora înainte de deschiderea oficială deasupra stadionului moscovit s-a facut senin şi aşa a ţinut până după terminarea ceremoniei. Eram acolo în pregatire pentru zborul cosmic. Ruşii s-au laudat atunci cu tehologia cu rachete de alungare (sau provocare) a ploii”.

”Tot timpul am avut in minte situaţia aceea”, i-a replicat Paşcu.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu