vineri, 29 iunie 2018

Begu și Buzărnescu, în finală la Easbourne!


 Perechea formată din jucătoarele române de tenis Irina Begu şi Mihaela Buzărnescu va juca finala de dublu a turneului WTA pe iarbă de la Eastbourne (Marea Britanie), transmis live la Digi Sport 2. Jucătoarele din România au învins, vineri, în penultimul act, cuplul Nadia Kicenok (Ucraina)/Ekaterina Makarova (Rusia) cu 4-6, 6-0, 10-6.
Begu și Buzărnescu au pierdut primul set cu 6-4, dar au avut o revenire extraordinară. L-au câștigat clar pe al doilea, cu 6-0, apoi s-au impus și în super tiebreak, scor 10-6. O oră și 20 de minute a durat meciul câștigat de cele două jucătoare din România.
Irina Begu și Mihaela Buzărnescu vor întâlni în ultimul act câștigătoarele meciului dintre perechile Gabriela Dabrowski (Canada) / Yi-Fan Xu (China) și Su-Wei Hsieh (China) / Aryna Sabalenka (Belarus), cu începere de la ora 16:15.
Begu și Buzărnescu vor juca împreună și la Wimbledon, primul turneu de Grand Slam unde vor face echipă.
"Suntem bucuroase pentru această victorie. Întotdeauna e greu să joci pe iarbă, mai ales cu o pereche atât de solidă. Sunt mulțumită de cum am jucat. E bine să ai câteva meciuri înainte de Wimbledon", a declarat Irina Begu, la finalul meciului.
"Cred că până la acest turneu am mai jucat împreună la dublu o singură dată, poate acum 10 ani sau cam așa ceva. Sunt foarte fericită că am reușit să jucăm din nou și poate vom mai juca în curând, de câteva ori. A fost foarte plăcut să joc cu ea (n.r. cu Irina Begu)", a spus și Mihaela Buzărnescu. Sursa Digi Sport

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu