duminică, 24 iunie 2018

COMUNICAT DE PRESĂ

Transilvania Digitală Inovativă-proiect de formare profesională pentru IT&C și pentru industrii creative


ARIES Transilvania lansează proiectul Transilvania Digitală Inovativă Model de Excelență prin Formare, proiect finanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Finanțarea va asigura accesul a peste 500 de manageri și executivi din domeniul IT&C și al industriilor creative la cursuri de management strategic și al resurselor umane.

Voicu Oprean, președintele ARIES Transilvania, a declarat: "Prin acest proiect, organizația noastră, care este și liderul clusterului Itech Transilvania, își consolidează rolul de facilitator de inovare și furnizor de formare profesională pentru industriile cele mai dinamice. Experiența noatră anterioară prin implicarea în Coaliția ”Digital Skills & Jobs”, creată la initiațiva Comisiei Europene, și proiectele de formare profesionale deja implementate, ne-au ajutat să  identificăm principalele impedimente avute de resursa umană în procesul de a-și îmbunătăți pregătirea profesională. Datorita mediului dinamic și competitiv pe piața regională, nevoile au început să fie tot mai diversificate și în continuă schimbare, motiv pentru care cursurile pe care le vom organiza în cadrul acestui proiect vor avea continuitate și o cerere ridicată, chiar și după încheierea finanțării". 
Beneficiarii cursurilor de formare profesională vor fi din cadrul a minim 60 de firme de IT&C și din industriile creative - 425 manageri și 100 de specialiști în resurse umane. Proiectul va fi implementat în întreaga regiune Nord-Vest, pentru un an de zile, pe perioada mai 2018-mai 2019. Bugetul total al proiectului este 1,6 milioane lei, grantul repezentând 100% din valoarea proiectului.
Pentru mai multe detalii: Andreea Marcu, ARIES Transilvania, telefon 0721066769, e-mail andreea.marcu@aries-transilvania.ro, http://aries-transilvania.ro/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu