joi, 28 iunie 2018

Comunicat de presa - Ana lui Manole in Pasul Mesteacan


Deputatul PSD Marius Sorin Bota a adresat o interpelare Ministrului Transporturilor, sesizand totodata Corpul de Control al Primului-Ministru si Curtea de Conturi, cu privire la bataia de joc pe bani publici practicata de angajatii C.N.A.I.R. in Pasul Mesteacan, pe DN 1C, la intrare in judetul Maramures. Aici, in fiecare an se surpa, pe langa o alta portiune de drum, inclusiv lucrarile de reparatii efectuate la surparile ce au avut loc in anii precedenti.
Deputatul a cerut tragerea la raspundere a celor care se fac vinovati de stabilirea solutiei, proiectarea, executia si receptia acestor lucrari proaste ce se desfasoara an de an in Pasul Mesteacan.
 „La fel ca in cazul legendei „Mesterului Manole”, tot ceea ce repara constructorii peste noapte in Pasul Mesteacan, se surpa peste zi. Chiar nu intelege nimeni ca pana nu se elimina cauza acestui fenomen degeaba peticim unde se rupe?”  a precizat deputatul. In opinia acestuia, masurile ce urmeaza a fi dispuse trebuie sa conduca la imputarea sumelor de bani din buzunarul celor care vor fi gasiti vinovati de aceasta risipa a banului public.



Cabinetul deputatului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu