sâmbătă, 23 iunie 2018

Nimic nou pe frontul de Est...

Pe foarte scurt, cred că s-ar putea spune, că Dragnea a fost condamnat pentru “infracțiunea” de instigare la abuz in servicu, printr-un abuz in serviciu al celor doi judecători care au ignorat Decizia CCR nr. 405/2016 prin care este dezincriminat abuzul in serviciu. Până aici nimic nou.


De la Președinte până la șefa Gestapoului, incălcarea repetată a Constituției este joc de societate.
Date fiind circumstanțele, este foarte posibil ca la recurs Dragnea să fie achitat, sentința de acum, flagrantă și șchioapă sub aspect juridic și constituțional, nedefinitivă, având numai scopul de a destabiliza puterea executivă prin scoaterea șefului PSD din joc si fragilizarea partidului, respectiv a alianței de la guvernare.
Urmând scenariul exersat si in 2015 este previzibil ca secta #rezist_nazist, susținută de Johannis, servicii, media de cazarmă și partidele din opoziție să-și intesifice atacurile pe toate fronturile, scopul evident fiind dărâmarea guvernului și preluarea puterii altfel decât prin alegeri, pe care este clar că, fără un program credibil, mânați doar de ură și disperare de a-i da pe ceilalți la o parte doar ca să vină ei, nu au cum să le câștige in veci.
O a doua direcție a atacului SS (Statul Subteran) vizează stoparea demantelării sistemului ocult de putere.
Dacă PSD cedează puterea acum, va fi cea de pe urmă greșeală făcută. Revenirea in forță la putere a fasciștilor și restaurația totală a regimului vin la pachet, toate crimele din ultimii doisprezece ani, nemaiavănd nicio șansă de a fi aduse la lumină și vinovații pedepsiți.
Este adevărat că Dragnea a făcut un balet jalnic și enervant pentru noi cu sistemul de când PSD a câștigat alegerile en fanfare, cu speranța deșartă că poate cădea la pace cu călăii săi. Dar este la fel de adevărat, că și fără timidele și insuficient de hotărâte după așteptările noastre, acțiuni intreprinse impotriva SS, nu aveam astăzi nici pe departe imaginea de profunzime a cangrenei care a cuprins statul legitim al cetățenilor.
Acum se pune mai mult ca oricând problema, dacă PSD va depune armele, știut că SS nu ia prizonieri, iar dacă ia îi ia numai ca să-i interneze in lagăre de concentare, care sunt perspectivele celor ce se vor trezi abandonați pe câmpul de luptă? Nici nu vreau să mă gândesc.
Cu toate că PSD iși trăiește asediul său și tocmai că nu mai are nicio alternativă decât moartea, este obligat la o contra-ofensivă totală, preluând inițiativa ostilităților și impingând dușmanul până in bârlogul fiarei de la.. Berlin sau whatever.
Autor: Petre Caluian
Sursa: Petre Caluian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu