vineri, 29 iunie 2018

[AGIRo-492] PENTRU EDUCATOARELE, ÎNVĂȚĂTORII ȘI PROFESORII DIN JUDEȚUL ARAD

PENTRU EDUCATOARELE, ÎNVĂȚĂTORII ȘI PROFESORII DIN JUDEȚUL ARAD
Vă invităm să participați la Simpozionul Internațional „Portrete de dascăli”- ediția a XI-a, derulat în județul Arad în perioada 28 iunie- 1 iulie 2018, cu prilejul Zilei Învățătorului, sub genericul „Aradul, prima capitală politică a Marii Uniri”, eveniment organizat de Asociația Generală a Învățătorilor din România, la inițiativa și sprijinul Consiliului Județean Arad, al Centrului Cultural Județean Arad și al Casei Corpului Didactic „Alexandru Gavra” Arad.
Înscrieți-vă la una/ mai multe/ toate acțiunile de mai jos prin e-mail la purcelclaudiu@yahoo.com. Pentru amănunte și pentru sugestii sau oferte de sprijin, scrieți-i lui Claudiu Purcel, vicepreședinte al Asociației Învățătorilor din județul Arad sau contactați-l la tel. 0746227133.
DIN PROGRAM (conferințe, cursuri, schimb de bune practici):
•    Vineri, 29 iunie, de la ora 10, la Casa Corpului Didactic „Alexandru Gavra” Arad;
•    Vineri, 29 iunie, de la ora 16, la Sala „Ferdinand” a Primăriei;
•    Sâmbătă, 30 iunie, de la ora 10, la Sala „Vasile Goldiș” a Consiliului Județean Arad;
•    Sâmbătă, 30 iunie, de la ora 16, la Inspectoratul Școlar al Județului Arad.
Cu această ocazie se distribuie și volumele celor care au trimis articole.
Acțiunea se desfășoară în parteneriat cu Casa Corpului Didactic „Alexandru Gavra” Arad, Inspectoratul Școlar al Județului Arad, Centrul Judeţean de Resurse şi de Asistenţă Educaţională Arad, Asociația Cadrelor Didactice de Etnie Română din Regiunea Cernăuți, Ucraina, Asociația Cadrelor Didactice de Etnie Română din Serbia, Asociația Generală a Învățătorilor din România–filiala R.Moldova, Universitatea „Aurel Vlaicu” Arad și Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” Arad, Asociația Europeană pentru Promovarea Excelenței în Educație, Colegiul Universitar Spiru Haret, Grădinița Prietenii Mei (FRM) și Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră USH.
La conferințele și cursurile de formare estimăm că vor participa peste 400 de cadre didactice din municipiul și județul Arad, din țară și de peste hotare. Se vor elibera adeverințe corespunzătoare participanților.

Cu multă consideraţie,
Viorel Dolha, preşedinte AGIRo
0723259290, 0744195155
www.facebook.com/groups/Invatatori.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu