luni, 17 februarie 2020

Legendarul fotbalist brazilian Pele este într-o stare fragilă!

Legendarul fotbalist brazilian, Pele, considerat cel mai mare jucător al tuturor timpurilor, nu mai iese din casă pentru că nu se poate deplasa singur, a dezvăluit fiul său, citat de BBC.
Câștigător a trei Campionate Mondiale, Pele, în vârstă de 79 de ani, are probleme cu un șold de ceva timp și are nevoie de un cadru de susținere pentru a se putea deplasa. La multe apariții publice, Pele folosește un scaun cu rotile.
"Este foarte retras", a declarat fiul său Edinho, pentru TV Globo.
Pele a înscris 1281 de goluri în cele 1363 de partide disputate în cariera sa de 21 de ani, inclusiv 77 de goluri în 91 de selecții în naționala Braziliei.
Fostul jucător are probleme de sănătate de ani de zile și a fost operat de prostată în 2015.
"Imaginați-vă, el este Regele, a fost mereu o persoană importantă, iar acum nu poate să mai meargă", a povestit Edinho. "E rușinat, nu vrea să iasă din casă sau să fie văzut, nu vrea să facă nimic dacă presupune ieșirea din casă".
Fiul lui Pele a spus că tatăl său se află într-o stare destul de fragilă, pentru că nu s-a recuperat complet după operația de proteză de șold, iar problemele de locomoție au declanșat o depresie profundă.
În iunie 2020 se vor aniversa 50 de ani de la câștigarea ultimului titlu mondial de către Pele, cu ceea ce este considerată a fi cea mai bună echipă a tuturor timpurilor.
Editor web: Vlad Mironescu
Sursa: DIGI 24 HD

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu