vineri, 23 aprilie 2021

Aniversare. Profesorul Cornel Gheorghe Cosmuța la 76 de ani! La mulți, mulți ani luminați!


 Prietenul de o viață, profesorul de limba și literatura română Cornel Gheorghe COSMUȚA împlinește astăzi minunata vârstă de 76 ani. Născut în Glod, județul Sălaj, într-o familie de intelectuali, după absolvirea facultății la Cluj Napoca a fost repartizat la Școala Gimnazială Buciumi, Șomcuta Mare (unde ne-am și cunoscut!) unde a profesat și a învățat LIMBA lui Eminescu pe zeci și sute de generații în cei 42 de ani de activitate rodnică. 

Cornel Gheorghe, îți doresc mult noroc, în inimă să locuiască fericirea și toate începuturile de acum înainte să fie victorioase, astfel încât în fiecare zi să trăiești la maxim! Lasă soarele să strălucească deasupra ta, destinul să-ți aducă daruri minunate și experiențele să te învețe că în această viață totul este posibil și de 70 ani plus!

 La ceas aniversar, îi urăm și noi un sincer și călduros LA MULȚI ANI, să aibă parte de sănătate, bucurii iar proiectul literar la care lucrează să-l ducă la bun sfârșit! AVE!

                                Ani, Gelu jr., Ionuț Iuliu și Gelu senior DRAGOȘ

Un comentariu:

  1. Traiasca , traiasca , traiasca ...Sunt unul dintre miile de elevi pe
    care i-a educat si indrumat si este o adevarata placere sa ne vedem sau sa ne auzim ,fie si virtual .Multumim domnului profesor pentru tot ce a facut .

    RăspundețiȘtergere