luni, 22 februarie 2016

COMUNICAT DE PRESĂ - Ing. Anton ROHIAN, Prefectura MARAMUREŞ

Prefectul Anton Rohian va notifica Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice cu privire la necesitatea suplimentării posturilor la
Inspectoratul de Stat în Construcții Maramureș


Prefectul Anton Rohian s-a întâlnit luni, 22 februarie, cu Gabriela Țânțaș, inspector șef județean în cadrul Inspectoratului de Stat în Construcții Maramureș, care l-a informat cu privire la situația personalului acestei instituții. ISC Maramureș funcționează în regim de avarie, cu doar 5 inspectori, deși necesitățile sunt mult mai mari. De menționat faptul că în Baia Mare nu există un inspector specialist în drumuri. În ultimul timp, în Maramureș au fost multe obiective de investiții, adesea fiind organizate trei recepții într-o singură zi. Pe lângă inspecții și participarea la recepții, inspectorii desfășoară muncă de birou, de multe ori fiind nevoiți să scotocească prin arhive pentru a descoperi acte legate de lucrări începute cu mai mulți ani în urmă.
Prefectul Anton Rohian i-a cerut Gabrielei Țânțaș o notă cu privire la necesitățile de personal ale instituției. Pe baza acesteia, Instituția Prefectului va trimite o notă informativă către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în care se va arăta nevoia suplimentării numărului de inspectori la ISC Maramureș.


Instituția Prefectului – Județul Maramureș

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu