marți, 23 februarie 2016

Şoc în Liga 1. FCSB pierde cu FC Voluntari !!!

Ex-Steaua a facut un pas gresit in cursa pentru castigarea campionatului, pierzand, scor 1-3, pe terenul lui FC Voluntari, in etapa a 25-a din Liga 1.
Avand in fata o formatie care nu a folosit niciunul dintre cei sase jucatori imprumutati de la Steaua, trupa lui Reghecampf a inceput in forta confruntarea din Stefan cel Mare.
Stanciu a dirijat atacurile, Hamroun si Chipciu au fost neinspirati, insa ocaziile la poarta lui Bornescu au curs una dupa alta.
Steaua a avut si un penalti neacordat in minutul 14, cand arbitrul Catalin Popa a trecut cu vederea un hent evident.
Dupa patru ocazii mari la poarta Voluntariului, ilfovenii au reusit sa deschida surprinzator scorul in minutul 37, cand Achim a reluat cu capul centrarea lui Kone.
Reghecampf a mutat la pauza, l-a introdus pe Adi Popa, iar acesta a avut nevoie de doar patru minute pentru a aduce egalarea dupa o cursa superba.
Steaua a dominat finalul meciului, dar nu a reusit sa puna presiunea suficienta pentru a marca golul victoriei.
Mai mult, cu un minut inainte de final, Kone a facut cursa carierei si, scapat pe contraatac, l-a invins pe Nita. Acelasi Kone a mai punctat o data in prelungiri, producand surpriza acestui an in Liga 1.
Dupa acest rezultat, FCSB acumuleaza 43 de puncte si ajunge pe locul 5 in Liga 1. FC Voluntari este pe locul 12, cu 21 de puncte.
Etapa urmatoare, FCSB va intalni CSMS Iasi, in timp ce FC Voluntari se va duela cu Concordia Chiajna.


                                                                      Cristi SOMEŞAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu