vineri, 26 februarie 2016

ULTIMA ORĂ !

 Gregorian Bivolaru a fost prins in Franţa abia după 12 ani, adică după 2 mandate ale lui Traian Băsescu ca preşedinte şi şef al tuturor structurilor poliţieneşti din România !



Liderul MISA, Gregorian Bivolaru, dat în urmărire internaţională prin Interpol, a fost prins, vineri, 26 februarie, în Franţa, de către politiştii români.
Potrivit Antena 3, Gregorian Bivolaru ar fi avut asupra sa acte false. Urmează ca liderul MISA să fie adus în România, unde a fost condamnat în lipsă la şase ani de închisoare, fiind acuzat, printre altele, de întreţinere de relaţii sexuale cu minori.
Liderul Mişcării de Integrare Spirituală în Absolut a fost condamnat definitiv la şase ani de închisoare, în 2013, de către magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), în dosarul în care a fost judecat pentru trafic de persoane şi acte sexuale cu minori.
Gregorian Bivolaru urmează să fie adus în România, unde Înalta Curte va confirma pedeapsa cu închisoarea şi liderul MISA îşi va executa cei şase ani de închisoare. Înainte de verdictul ICCJ, Bivolaru fusese achitat de două instanţe inferioare, a fugit în Suedia “bine merci”. Să nu fie un simplu foc de paie pentru realegerea doamnei Codruţa Kovesi în al treilea mandat într-o funcţie importantă iar pe “cei mulţi” să-i impresioneze!

                                                                               Cristian LAURENŢIU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu