vineri, 25 mai 2018

Anunţ RePatriot Summit 2018

Stimaţi prieteni şi colaboratori,

Cu ocazia Centenarului Marii Uniri, în perioada 4-7 octombrie, la Alba-Iulia, va fi organizată cea de-a treia ediție a RePatriot Summit, eveniment ce îşi propune să faciliteze dialogul între mediul de business românesc și antreprenorii și oamenii de afaceri din Diaspora, pentru a atrage noi investiții în România, a lansa noi parteneriate strategice și a facilita transferul de modele de business de succes înspre și dinspre România. Mai multe amănunte despre eveniment pot fi regăsite în invitaţia anexată.
În premieră, în acest an, 100 de români de Pretutindeni, cu rezultate remarcabile, apreciați pentru meritele lor și pentru puterea lor inspirațională, vor fi premiaţi în cadrul unei Gale şi vor fi incluşi în Topul “100 Români de Pretutindeni”.
Vă rugăm să aveţi amabilitatea diseminării informaţiilor de mai sus în rândul comunităţii româneşti din SUA, prin intermediul mijloacelor de comunicare aflate la dispoziţia dumneavoastră, şi să recomandaţi organizatorilor personalităţi remarcabile, care să fie incluse în topul menţionat.

Cu mulţumiri anticipate şi gânduri bune,
 Gabriel ROTARU
Political Counselor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu