sâmbătă, 26 mai 2018

Gabriel Zetea: PSD va rămâne la fel de puternic și unit!

    Președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, vicepreședinte PSD al Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest arată că a primit în ultima perioadă numeroase mesaje de susținere și de unitate din partea membrilor PSD, dar și a maramureșenilor. Acestea vin în urmă plecării din partid a trei deputați, care au ales să părăsească formațiunea social-democrată.
”Apreciez foarte mult mesajele de solidaritate și unitate primite în ultimele zile din partea membrilor PSD și a maramureșenilor, care ne roagă să rămânem puternici împotriva tuturor atacurilor sau a dezertărilor din partid. Cei care au trădat partidul și votul oamenilor din decembrie 2016, uită toate discuțiile purtate în acești ani. Mulți dintre cei care azi au plecat, spuneau ieri că PSD este cel mai puternic partid din România și nu poate fi distrus decât din interior. Conștientizau că adversarii PSD vor încerca să facă exact acest lucru și făceau atunci apel la unitate.
Azi uită... sau se fac că uită că PSD, prin încrederea pe care o inspiră în rândul oamenilor, le-a oferit șansa de a munci pentru cetățeni. Azi, aceștia optează să își pună interesele personale în fața intereselor de grup și ale Programului de Guvernare care a fost votat de milioane de români. Le transmit acestor foști colegi că PSD poate pierde un om, cinci sau zece oameni, dar sunt mult mai mulți cei care le vor lua locul. Românii nu sunt alături de PSD pentru un om, românii sunt alături de PSD pentru că o ECHIPĂ mare își propune să schimbe România! Vom rămâne la fel de puternici și hotărîți să mergem până la capăt în cadrul Coaliției PSD-ALDE, pentru ca Programul de Guvernare să aducă mai mulți bani în buzunarele românilor”, a declarat vicepreședintele PSD al Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest, Gabriel Zetea, președinte PSD Maramureș.


                                                                                    PSD MM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu