marți, 29 mai 2018

Hugh Grant s-a căsătorit pentru prima dată la 57 de ani


Hugh Grant a făcut în sfârșit pasul cel mare! Actorul în vârstă de 57 de ani s-a căsătorit zilele trecute pentru prima dată.
Pe lângă George Clooney (care acum este fericit alături de soția lui și cei doi copii ai lor), Hugh Grant era un alt burlac foarte râvnit care nici nu voia să audă de însurătoare. Anna Eberstein, producătoarea TV de origine suedeză a fost cea care l-a convins pe actorul britanic să renunțe la burlăcie la… 57 de ani!
Hugh Grant și Anna Eberstein (foto) s-au căsătorit zilele trecute în cadrul unei ceremonii simple, care a avut loc în Londra. Alături de miri au fost doar câțiva prieteni apropiați, iar Hugh și Anna au ales ținute simple: actorul a purtat un costum albastru închis, iar Anna, o cămașă bleu și o fustă mini; verigheta a fost singurul ei accesoriu.
Hugh Grant și Anna Eberstein au împreună trei copii, iar starul din Love, Actually mai are doi copii dintr-o relație anterioară. Hugh Grant era cunoscut pentru reticența sa de a se căsători. Într-un interviu acordat revistei People, în urmă cu trei ani, actorul a spus „nu prea sunt genul care crede în căsnicie. Am văzut puține exemple bune, poate cinci, în toată viața mea, dar altfel cred că este o rețetă pentru nenorocire pentru ambii parteneri“. Hugh Grant a avut o relație de 13 ani cu actrița Elizabeth Hurley, de care s-a despărțit în 2000.

Autor: Roxana Cornac

Foto: Hepta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu