vineri, 26 aprilie 2019

Bazinul descoperit va fi redat băimărenilor în această vară


 În cadrul discuțiilor purtate în calitate de consilier pe probleme de sport al președintelui Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, cu reprezentanții Direcției Județene de Tineret și Sport Maramureș, ai Ministerului Tineretului și Sportului și ai Complexului Sportiv Național  „Lascăr Pană” din Baia Mare, am solicitat finalizarea cu celeritate a reabilitării bazinului descoperit care aparține Complexului.    
  Banii necesari lucrărilor de reabilitare și modernizare au fost deja alocați, iar termenul de finalizare al lucrărilor, fixat de comun acord cu reprezentanții DJTS Maramureș, MTS și CSN „Lascăr Pană” este vara acestui an, pentru ca băimărenii să se poată bucura de această investiție atât de așteptată.
    Bazinul descoperit aparține Complexului Sportiv Național „Lascăr Pană”, subordonat direct al Ministerului Tineretului și Sportului, de unde au fost virați și banii necesari pentru lucrări, respectiv suma de 2.700.000 de lei.
Redarea bazinului descoperit băimărenilor este o prioritate pentru administrația publică județeană, deoarece, pe raza muncipiului nu funcționează niciun bazin descoperit din anul 2012 iar ștrandul municipal și-a închis porțile în anul 2009, în condițiile în care municipiul Baia Mare are o școală de înot renumită la nivel internațional. 
    Am primit în mod expres de la Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș, misiunea de a urmări ca termenele de finalizare să fie respectate iar normele de calitate să fie similare cu cele europene, pentru că „băimărenii merită mai mult”.

                                                                                     CJMM


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu