duminică, 30 ianuarie 2022

Dinamo Bucureşti un pas uriaş spre Liga a II-a! "Naşul Jiji" i-a făcut-o finului Borcea!

 

Oricât de optimişti ar fi suporterii dinamovişti, acest meci cu FCSB a pus capac la toate speranţele noastre. Adevărul-goluţ este că nici un egal nu-mi plăcea fiindcă ne dădea speranţe de doi bani. Aşa suntem siguri că vom juca în Liga a II-a şi o vom lua de la capăt! 

Şi totuşi pentru dragostea noastră sinceră pentru acest club, pentru emoţiile puse cu fiecare meci jucat de-a lungul anilor, NIMENI NU PLĂTEŞTE, doar antrenorii, indiferent cum s-or numi ei de-a lungul timpului şi daţi afară pe uşa din dos?! Spaniolii sau cine i-a adus nu pot fi aduşi în faţa justiţiei? Negoiţă, Borcea, Badea, nu plătesc şi ei pentru greşelile lor?

 În momentul acesta e singura mea dorinţă, ca cei care au falimentat acest club de tradiţie a fotbalului românesc să plătească. 

P.S. Negrul din fotografie reprezintă doliul din inima mea şi a sutelor de mii de suporteri dinamovişti sau poate a milioanelor care s-au adăpat din victoriile senzaţionale din cupele europene! Amin!

P.P.S.S. Singura bucurie e faptul că vechiul stadion din Ştefan cel Mare va fi demolat şi se va construi unul nou, motiv de a gândi pozitiv dacă echipa în alb-roşu se va agăţa de acest lucru...

                                                                                                               GDL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu