joi, 27 ianuarie 2022

Europe Direct Maramures - Agenda digitală în comunitatea mea

 


Stimată Doamnă, Stimate Domn,

Centrul EUROPE DIRECT Maramureș vă invită să participați la evenimentul , ”Agenda digitală în comunitatea mea”, eveniment care se va desfășura Miercuri, 26 Ianuarie 2022, începând cu ora 14:00, online pe platforma Zoom.

Obiectivele acțiunii sunt:

•    Creşterea gradului de cunoaştere în rândul grupului țintă cu privire la prioritățile Comisiei Europene pentru perioada 2019 - 2024.
•    ”Agenda digitală” trebuie adusă mai aproape de cetățean, instrumentele digitale disponibile trebuie promovate și popularizate pentru a elimina reacția de respingere a acesteia, acasă la cetățeni.

Nevoile de informare vizate:
•    Măsurile pentru finalizarea şi funcţionarea pieței digitale conectate: protecţia şi portabilitatea datelor, confidenţialitatea comunicațiilor electronice, libera circulaţie a datelor, contractele digitale şi drepturile de autor, TVA pentru comerţul electronic, serviciile audio-vizuale, sistemul de conexiuni WIFI4EU - sunt de mare actualitate, deoarece au impact direct asupra vieţii noastre de zi-cu-zi şi contribuie la îmbunătăţirea şi consolidarea drepturilor cetăţenilor pe piaţa unică europeană prin reducerea costurilor, simplificarea mobilităţii, siguranţa datelor şi creşterea calităţii vieţii.

Temele puse în dezbatere sunt:
•    Platforme și Instrumente online pentru cetățeni
•    Conferința privind Viitorul Europei

Evenimentul se adresează funcționarilor din administrația publică locală, profesorilor, tinerilor din grupele de vârstă 15 – 25 ani și 26 – 35 ani, profesioniștilor, liderilor de opinie și managerilor, cetățeni interesați de facilitățile oferite de serviciile online.

INREGISTRARE LA EVENIMENT

Va rugăm să vă înregistrați la eveniment folosind link-ul de mai jos:

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZEvfumgqjkoG9KZwmDaePLN0s0Bv8QioaWC

PARTICIPARE LA EVENIMENT

După înregistrare veți primi un mesaj e-mail care va conține confirmarea înregistrării și link-ul de participare la eveniment. Vă rugam să accesați acest link în data de 26.01.20221, începând cu ora 13:50. Accesul se poate face de pe calculator/laptop sau de pe telefon mobil.

Am atașat acestui mesaj Invitația și Agenda evenimentului.

Pentru orice alte detalii vă rugăm să ne contactați la sediul centrului EUROPE DIRECT Maramureș, telefonic (0744 398063) sau prin e-mail (radu@cdimm.org), persoana de contact Radu BIG.

Cu stima,

Radu BIG 
-- 
Dr.ing. Radu BIG
Director executiv CDIMM Maramures (CEO)
Coordonator Centrul EUROPE DIRECT Maramures
tel: +40 262 224870
fax: +40 262 222409
mobil: +40 744 398063

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu