vineri, 28 ianuarie 2022

Noua și adevărata Ordine Mondială

 

Începe să devină pe zi ce trece tot mai limpede ca șandramaua globalistă cu covidu se duce pe copca. Intotdeauna minciuna are picioare scurte, pe cand adevarul iese mai repede sau mai tarziu la lumina. Si este absolut normal asa sa fie, deoarece Bunul Dumnezeu este adevarul, dreptatea si credinta vesnica. Asadar si prin urmare, se termina o etapa din reeducare ! Prin urmare asa deci, iesiti mai confrati din beci!

Este totusi mult prea devreme sa sarbatorim victoria de arme impotriva dusmanului nevazut, deoarece infrangerea acestuia, este paradoxal tocmai infrangerea celor ce conduc politic destinul lumii contemporane. Si pentru ca nu prea le-a iesit combinatia, iar lacomia fiind mare si profitul insuficient de consistent ca sa sature atatea guri si interese flamande, acum se cam iau de gat precum berbecii. Si in politica globalista de azi este precum in sport…..sau in fotbal mai precis. Avem si aici un fel de Liga Campionilor cu 4 echipe in grupa, si anume Rusia, China, Statele Unite si Uniunea Europeana- adica Germania si pe locul secund Franta. Restul tarilor nu conteaza….sunt de nivel inferior si doar privesc si asculta de cei mari.

Si propaganda a inceput deja. Se anunta dueluri interesante. Miza este imensa….si in politica ca si in fotbal interesul este dat de bani, castig si influenta. Vor exista invingatori si invinsi. Intrebarea este pentru noi ca si tara, precum in celebra piesa a lui Caragiale „O scrisoare pierduta”….eu cu cine votez ? Raspunsul ca si alegerea sunt fara indoiala dificile. Mai ales cand ai o clasa politica si guvernanti vanduti intereselor straine de neam si tara, oameni fara scrupule, empatie si credinta crestina. Principiul lor de guvernare este ridica-te tu, ca sa ma asez eu ! Dar si cand ne vom ridica noi, cei cu dragoste de neam si tara, ca sa le cerem socoteala, usor nu le va fi ! Se strange latul mizerabililor.

Spuneam mai sus ca sunt doar 4 crai ce participa la joc…. doi de la rasarit si doi de la apus. Sa-i luam putin pe fiecare in parte, precum la literatura cu caracterizarea personajului principal.

Rusia….geografic ei sunt cei mai apropiati de noi. Ca si maieul de corp. Orice am face ei sunt langa noi si noi langa ei. Tara ortodoxa si suveranista care doreste recastigarea influentei politice, economice si militare in spatiul fostei URSS si Europa de Est. Ceea ce din punctul meu de vedere a si reusit deja in mare parte. Poseda o armata numeroasă si bine pregatită….Mai ales ideologic! Plus numeorase resurse naturale de care depind majoritatea țărilor din Europa si mai ales UE. De asemenea si tarile din zona euro-asia sunt la mâna ei sub acest aspect. Condusa cu mana de fier de un lider carismatic, care impune respect si teama cam pe la toti sefii de state si guverne. Sustinere interna neconditionata. In plus au cam uitat sa piarda in orice conflict militar si politic major in ultima vreme. Pe teren propriu sunt de neinvins. Sunt tari precum votka.

China comunista….sau modelul comunismului luminat pe care doreste sa-l exporte la scara planetara. Cu concursul direct sau indirect al globalistilor occidentali si americani. Doreste si cred ca va reusi sa obtina in scurt timp dominatia totala in Asia de sud est. A reusit pritr-o politica perversa si abila sa domine economic Statele Unite si Uniunea Europeana, unde au facut investitii masive de capital. Iar peste tot in afaceri cine are peste 50% din capitalul majoritar este bossul. Detine o armata numeroasa si bine pregatita….fidela partidului si politicii acestuia. A dezvoltat in ultimii ani o economie prospera, dar regimul politic nu difera cu mult de cel din Coreea de Nord. Este privita cu frica de retinere cam de toate puterile. Pentru multa lume reprezinta inca o enigma….O enigma care ar fi bine sa nu infecteze lumea moderna, asa cum au facut-o cu covidul….unde au beneficiat de ajutorul masiv american.

State Unite….sunt cei pe care i-am asteptat vreo 50 de ani sa vina si sa ne elibereze de bolsevici si apoi de comunisti. In cele din urma au ajuns si ei pe la noi, dar incet-incet ne-au transformat intr-o colonie. Curand avem sansa sa ne tranforme si intr-un teatru de razboi. Ne-au vandut la Yalta si nu avem nici o garantie ca nu ne vor vinde din nou. Este precum ca si femeia care te inseala o data….foarte posibil sa ai parte de reconstituirea. De ceva vreme sunt intr-un regres vizibil pierzand statutul de jandarmul planetei. Asta se datoreaza in mare parte politicii imbecile a globalistilor neomarxisti de pe la Casa Alba….Apropo conform principiului de corectitudine politica care guverneaza acum societatea americana, s-ar putea pe viitor sa schimbe putin si culoarea Casei Albe….ar cadra mai bine cu o usoara nuanta de negru – maroniu sau negru – curcubeu ! Au iestit pe usa din dos in Afganistan, asa cum vor iesi si din Europa daca nu se vor trezi la timp. De statutul lor in Asia nu mai vorbesc….a scazut precum temperaturile iarna pe la noi. Pensionarul Joe doarme dus…ca si al nostru de altfel. Poseda si ei o armata numeroasa si bine pregatita, dar divizata si nu foarte hotarata sa lupte si sa moara pe coclauri in tari straine. Nici economic nu stau cam pe roze. Treaba cu covidul s-a intors ca un bumerang impotriva lor. Dar mai au o speranta. Ei si planeta intreaga…come back Trumponeee.

Si in fine Uniunea Europeana….pe unde cu si fara voia noastra ne scaldam si noi. Adica Germania si Franta globalist neomarxista. Restul tarilor de pe aici sunt ca si apa de ploaie. Divizata la maxim intr-un vest cu confort sporit, dar complet controlat si imbecilizat si un est saracit, dar cu puternice curente suveraniste care nu-si accepta statutul de tari de mana a doua….exceptie clasa politica de pe la noi. Amenintata de migratia masiva de populatie africana si araba-musulmana importata aici in ultimii ani pe principiul „welcome emigrants”….cantitate nu calitate. O armata fara identitate si insuficienta care nu are pentru ce sa lupte….eventual pentru diurna si pensii grase. O economie care este precum un avion la care functioneaza doar un singur motor….cel de la vest. Coplesita de dependenta de capital chinez si de resurse….gaze naturale, petrol si minereuri ruse. Niste mascarici pe post de lideri politici, depasiti total de situatie si care nu reprezinta pe nimeni si nimica. In plus covidul i-a cam inrosit, precum doctrina pe care o promoveaza pe la Bruxelles si Strasbourg.

Cam așa stă treaba cu ordinea sau dezordinea asta mondială. Cei care conduc azi lumea sunt precum copiii neascultatori care se joaca cu focul….Risca sa se arda. Si sa ne arda si pe noi odata cu ei !

Cristian Ardeleanu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu