duminică, 27 noiembrie 2022

A fost lansat albumul ”Sportul Băimărean – anii 1900-2020”

 

Lansarea albumului ”Sportul Băimărean – Anii 1900-2020” a fost organizat în prezența a numeroși antrenori și sportivi de performanță care și-au înscris numele în istoria sportului băimărean.

În urma rezultatelor obținute la un moment dat Baia Mare era considerată a doua capitală a sportului românesc, dar din păcate în decursul anilor au dispărut cluburi de mare tradiție sau sporturi care au adus rezultate de-a lungul anilor.

Albumul face parte dintr-un proiect al grupului de firme Electro Sistem este al paisprezecelea volum, care pune în valoare istoria, cultura artistică şi spiritualitatea acestor meleaguri. Aceste apariții editoriale în trei limbi, română, maghiară și engleză sunt un fel de ambasadori ai Maramureșului, ele ajung la colaboratorii grupului de firme din Europa și din lume.

Editorul albumului este Ștefan Blasko, directorul general al grupului de firme Electro Sistem, textul aparține lui Marius Cîmpian, fotografiile au fost realizate de László  Deák, traducerea în limba engleză a fost făcută de către Diana Muzaș, traducerea în limba maghiară de către László  Deák iar conceptul grafic a fost realizat de Zsolt  Pintér. Felicitări!

                                                                                                     GDL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu