miercuri, 15 ianuarie 2014

ATENŢIONARE PENTRU CONFRAŢII ZIARIŞTI DIN ROMÂNIA. UN STRIGĂT PENTRU TOŢI CEI CARE DORESC DEMOCRAŢIA AMERICANĂ ÎN ROMÂNIA!

Ancheta internationala pentru spargerea ziarelor „Necenzurat” si „StiriMM”


Dupa cum ati putut constata singuri deja ziarele NE-CENZURAT.ro si StiriMM.ro NU MAI EXISTA, pur si simplu nu mai exista!
Hackeri inca neprinsi ne-au atacat in 25 iulie 2013 si pe data 1 noiembrie 2013, munca noastra de ani si ani de zile ducandu-se pe apa sambetei, spre marea satisfactie si bucurie a celor care-au facut obiectul demersurilor noastre jurnalistice de-a lungul timpului.
I-am fi putut banui pe toti, insa suspiciunile cele mai mari – dupa cum am declarat asta si la Politie -  duc indeosebi spre fostul deputat Doru Lese Brasoan si inspre inca actualul primar baimarean Catalin Chereches, adica inspre singurele persoane asupra activitatii carora ne-am aplecat cu ceva mai multa atentie in ultima vreme.
Din acest motiv am fost nevoiti sa ne repliem si sa pornim la drum cu doua noi publicatii, www.necenzuratmm.ro si respectiv www.stirilemm.ro , in fapt doua ziare noi-noute, pornite de la zero, la care am mizat mult pe denumirea asemanatoare cu ziarele distruse de cei pe care i-am deranjat de-a lungul timpului, dar si pe o imagine si o prezentare grafica asemanatoare cu… fostele.
V-am anuntat deja in cateva materiale anterioare ca lucrurile stagneaza, de parca nimeni n-are chef sa ancheteze cele petrecute.
Din sanul largit bine al clasei politice locale NUMAI senatorul PSD Liviu Marian Pop a reactionat, el semnaland patania noastra in plenul Senatului Romaniei.
Chiar daca interpelarea sa i-a vizat atunci si pe ministrii Justitiei si Comunicatiilor, alaturi de cel al Internelor, Radu Stroe, cu care ma si cunosc personal, primii n-au raspuns.
Insa, asa cum puteti constata din randurile ce urmeaza, Radu Stroe confirma faptul ca in momentul de fata vorbim de o ancheta internationala in cazul spargerii ziarelor mele, deoarece gazduirea o aveam pe un server din SUA, ceea ce inseamna ca am fost atacat de specialisti bine platiti de cineva anume, care chiar au stiut ce au de facut.
Oricum, spre marea stupefactie a unora, din arhiva de dinainte de spargerea din data de 25 iulie 2013 TOT am mai recuperate deja, iar articolele publicate pe NECENZURAT in perioada scursa pana la al doilea atac informatic, cel din data de 1 noiembrie 2013 le avem pe toate, pentru ca ne-am mai luat si noi ceva masuri de precautie.
Dincolo de acestea insa, dincolo de toate, ramane tristetea a mii de articole sterse de baietii deranjati de demersurile noastre jurnalistice.
Iar noi ramanem cu starea de gol, cu nesiguranta ca ceea ce facem va mai putea fi si maine citit.

                                                               IOAN ROMEO ROSIIANU

Intrati si pe http://www.necenzuratmm.ro/ancheta-necenzurata/39601-biroul-diicot-maramures-tace-complice-in-cazul-spargerii-ziarelor-necenzurat-si-stirimm.html

http://www.necenzuratmm.ro/politica/41303-a-doua-spargere-a-ziarelor-necenzurat-si-stirimm-a-ajuns-in-parlament.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu