miercuri, 29 ianuarie 2014

Părinţi disperaţi din cauza suspendării cursurilor şcolare


Decizia de suspendare a cursurilor din cauza viscolului a stârnit rapid controverse printre părinţii care nu aveau în grija cui să isi lase copiii, pentru a merge la serviciu.
Disperati, parintii care nu aveau cu cine sa isi lase copiii, au apelat la centrele after school si la unitatile de invatamant privat, unde supraveghetorii au fost de acord sa ii ingrijeasca pe cei mici.
Desi in mod normal centrele after school au activitate doar dupa amiaza, angajatii au convenit cu parintii ca in zilele in care activitatea scolara este oprita, sa ii supravegheze pe copii inca de dimineata.
"Am primit aseara foarte multe telefoane de la parinti disperati, usor nedumeriti de ce urmau sa faca cu copiii a doua zi, si am zis ca deschidem mai de dimineata pentru a le intinde si noi o mana de ajutor", povesteste administratorul unei unitati de tip afterschool.
De asemenea, la recomandarea parintilor, au fost deschise si cateva scoli private, unde s-au prezentat aproximativ 20% dintre elevi, in special cei din clasele mici. Cadrele didactice nu au desfasurat au predat, ci au organizat activitati recreative.

Reprezentantii unitatilor private spun ca isi vor prelungi programul ca sa poata veni in sprijinul parintilor atat timp cat va fi necesar. GDL
P.S. Oricum, din data de 3 februarie elevii intră într-o binemeritată vacanţă semestrială de o săptămână, alt motiv de îngrjorare pentru părinţii deosebit de ocupaţi în a face bani...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu