vineri, 31 ianuarie 2014

DE AZI, 1 FEBRUARIE 2014 INCEP INSCRIERILE PENTRU ETAPA A II-A 2013-2014 A CONCURSULUI NATIONAL COMPER




  1. Perioada de inscriere a elevilor la Etapa a II-a a concursurilor COMPER-COMUNICARE / COMPER-MATE2000 este 1 februarie 2014 - 1 aprilie 2014.
    Elevii inscrisi la Etapa I sunt inscrisi automat si la Etapa a II-a. Pentru Etapa a II-a vor fi inregistrati numai elevii care participa pentru prima data la concurs (nu au participat si la Etapa I).
    Participarea la Etapa a II-a nu este conditionata de participarea la Etapa I a Concursurilor Comper.
  2. Datele desfasurarii Etapei a II-a sunt:
    • ComPer-Comunicare: 30 aprilie 2014
    • ComPer-Mate2000: 7 mai 2014
  3. Mentorii participanti la Etapa I 2013-2014 a Concursurilor Comper au posibilitatea de a genera (in format PDF) si de a imprima adeverintele care certifica participarea la concurs. Dupa logarea in contul de mentor accesati butonul corespunzator concursului dorit, apoi "Adeverinte mentori" din sectiunea "Editia 2013-2014".
  4. Mentorii participanti la Etapa I 2013-2014 a Concursurilor Comper au posibilitatea de a genera (in format PDF) si de a imprima diplomele elevilor participanti. Dupa logarea in contul de mentor accesati butonul corespunzator concursului dorit, apoi "Genereaza diplome" din sectiunea "Editia 2013-2014".
  5. Mentorii participanti la Etapa I 2013-2014 a Concursurilor Comper au posibilitatea de a genera adeverinte pentru alte cadre didactice care au participat (indirect) la organizarea concursului (director, director adjunct, cadre didactice care s-au ocupat de pregatirea elevilor sau au supravegheat etc.).
    Pentru a inregistra un cadru didactic si a-i genera adeverinta, un mentor trebuie sa urmeze, in ordine, pasii:
    • Logare in contul de mentor;
    • Accesati butonul corespunzator concursului dorit, apoi butonul "Adauga profesor colaborator";
    • Verificati (obligatoriu) in lista cadrelor didactice existente daca numele cadrului didactic a fost deja inregistrat de un alt coleg al dvs. Va rugam sa nu introduceti dubluri!
    • Adaugati datele cadrului didactic, prin completarea campurilor formularului. Atentie! Toate campurile sunt obligatorii, datele cerute fiind ale cadrului didactic nou inregistrat (nu ale mentorului care adauga) si Salvati datele.
    • Adeverinta cadrului didactic inregistrat de un mentor se va genera automat in lista adeverintelor mentorului respectiv ("Adeverinte mentori").

SUCCES! 

Echipa COMPER
www.concursurilecomper.ro
Regulamentul concursului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu