marți, 21 ianuarie 2014

DUPĂ CĂILE FERATE ,CE URMEAZĂ DOMNILOR MAI SUS PUŞI?!

Intreprinderile de stat s-au distrus pe motiv că nu sunt rentabile!
 Dar fabricile de pâine care au aparţinut statului de ce au fost distruse?
 N-au fost rentabile?
 Ce fiinţă umană nu doreşte să mănânce pâine sau alte produse de panificaţie?
 Voi cei mai mari sus puşi sau aleşi le-aţi dus cu voia la distrugere ca apoi să le restructuraţi după voia voastră ca astfel să vi le însuşiţi şi de astfel câştigul de pe urma lor.!!!
 Dar unele spitale de ce le-aţi desfinţat .Se ştie că în lipsa unor obiectice de acest fel în zonele rurale sau în oraşe mai mici,funcţionează policlinici şi alte centre medicale private administrate de voi nesătuilor, hapsânilor şi lacomilor de averi .Aţi vrut să vă îmbogăţiţi peste noapte.Şi chiar asta aţi făcut. Din profitul obţinut astfel aţi cumpătat proprietăţi după proprietăţi ,şi aţi plătit angajaţii voştri doar de formă (unii abia trăind din salar de pe o zi pe alta).Prin chestiunile săvârşite de voi lumea în faţă se preface în stil actoricesc că vă admiră dar în spate vă urăşte într-un mod fără precedent.De aici se vede că orice cetăţean român poate deveni într-un fel sau altul actor.

 Şi acum doriţi să „privatizaţi căile ferate!!! După aceea poate că veţi privatiza şoselele.Ce mai putem spune că există în această ţară înafara obiectivelor private.Concret nimic decât birocraţie.Ce produc concret în plan material în momentul de faţă  instituţiile statului?.Concret nimic.Mă repet! „Produc”doar birocraţia care captează de la populaţie taxe ,impozite şi alte sume importante de bani ceruţi în majoritatea cazurilor pentru servicii de nimic.Da ,”captează” bani cum captează un baraj hidrografic apele dintr-o anumită zonă geografică!

                                                             VASILE DAN MARCHIŞ                                                  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu