joi, 30 ianuarie 2014

Prestigiosul L'Equipe despre accidentarea ex-pilotului de Formula I, Michael Schumacher

In ziua in care se implineste exact o luna de cand Michael Schumacher se afla in coma indusa, ca urmare a groaznicului accident suferit la schi, cunoscutul cotidian francez L'Equipe sustine ca a intrat in posesia unor informatii tinute ascunse de doctorii de la spitalul din Grenoble, acolo unde e internat fostul pilot de F1.
Jurnalistii francezi sustin ca doctorii vor incepe procesul de trezire din coma indusa a fostului campion mondial din Formula 1.
"Conform informatiilor noastre, Michael Schumacher va fi trezit incet, incet din coma. Va fi un proces lent si o perioada nesigura de revenire a multipului campion de Formula 1", noteaza sursa citata.
Se pare ca in ultima perioada Schumacher a reactionat pozitiv si, din acest motiv, doctorii au decis sa inceapa procesul de revenire.
Totusi, asta nu inseamna ca Michael isi va reveni sigur. Exista inca riscul ca sportivul neamt sa ramana intr-o stare vegetativa!

"Daca lovitura a fost serioasa, ii vor trebui ani buni ca sa-si revina", avertizeaza profesorul Jean-Luc Trowel, seful sectiei de neurologie de la Foch Hospital. Noi ii dorim insanatosire grabnica!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu