luni, 26 martie 2018

Vouchere de vacanţă 2018. Profesorii primesc tichetele în luna aprilie



Angajatii din invatamant vor primi, in sfarsit, voucherele de vacanta. Federatia Sindicatelor Libere din invatamant (FSLI) anunta ca in urma demersurilor facute de federatiile reprezentative din invatamant, in cadrul unei comisii tehnice din Ministerul Educatiei Nationale, au fost purtate discutii privind acordarea voucherelor de vacanta. Mai mult, au fost aduse modificari ordinului privind acordarea acestor tichete valorice.

In perioada imediat urmatoare va fi aprobat, in cadrul unei comisii de dialog social, Ordinul privind aprobarea normelor metodologice de acordare a voucherelor de vacanta.

Astfel, angajatii din sistemul invatamant vor primi, incepand cu luna aprilie, tichete valorice de 50 si 100 lei. Acestea vor fi achizitionate de conducerea unitatilor de invatamant, impreuna cu sindicatele, fiind acordate proportional cu perioada lucrata, respectiv timpul de munca, se mai precizeaza intr-un comunicat FSLI.

Valoarea maxima a tichetelor de care beneficiaza un angajat este de 1.450 lei, suma fiind impozabila.

Voucherele pot fi acordate pana la data de 30 noiembrie 2018 si sunt valabile un an, de la data emiterii acestora.

Atentie! Tichetele pot fi folosite numai pe teritoriul tarii si pe pachete din turismul intern, a anuntat ministrul Turismului, Bogdan Trif.


                                                                                     Laura G.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu