luni, 17 ianuarie 2022

Maria Diana Popescu: „Tot ce-i românesc nu piere!”


 „Suferiţi daune –  sau, mai rău, aţi murit – din cauza vaccinului Covid? E problema ta, pentru că vaccinul nu este obligatoriu şi tu ai ales să faci injecţia voluntar”. Potrivit ziarului „Gazeta Românească” din Italia, acesta este mesajul lui Roberto Speranza, Ministrul italian al Sănătăţii, transmis unei familii după moartea unei femei în urma vaccinării. De fapt cine este stăpîn pe ministerele sănătăţii din ţările lumii? Cine conduce această organizaţie, asupra căreia cad tot mai grele suspiciuni şi acuze? Pentru prima oară în istoria sa, OMS are un Director General care nu-i medic, etiopianul Tedros Adhanom Ghebreyesus, fost membru de frunte al unui partid comunist, cu comportament terorist, implicat în moartea a cîteva mii de etiopieni. Susţinut de vacciniştii lui Bill Gates, Fauci şi alţi terorişti din vîrful globalismului, acesta deţine un rol cheie în teatrul mondial al pandemiilor, fiind ascultat cu obedienţă şi în România. În ciuda gravelor încălcări ale drepturilor omului, în ciuda efectelor colaterale, directorul OMS promovează în continuare carantinarea şi vaccinismul, ca metode de reducere a „termenilor” asemenea la nivel planetar. Tedros nu are studii de medicină, avînd în schimb un trecut dubios şi controversat.

În lucrarea „Infracţiunile lui Tedros Adhanom” John Martin scrie că „preşedintele OMS a fost membru în conducerea Frontului de Eliberare Tigray, un partid etiopian comunist, cu o ideologie extrem de violentă, partid catalogat drept organizaţie teroristă de către autorităţile SUA în anii ’90”. De asemenea, „Etiopian Registrar” scrie că „Tedros a condus acest Front, găsit responsabil de crime, corupţie, detenţie în masă şi privare de bunuri”. Statele Unite a definit Frontului de Eliberare Tigray ca fiind „o grupare teroristă din cauza „activităţilor violente pe care le-a întreprins înainte de a face parte din coaliţia care a ajuns la guvernarea Etiopiei în 1991”.

La rîndul lui, economistul american, David Steinman, fost consultant al Consiliului Naţional de Securitate al SUA, fost consilier al mişcării democratice din Etiopia, timp de 27 de ani pînă la victoria ei din 2018, propus la premiul Nobel pentru Pace, a depus o plîngere împotriva lui Tedros Adhanom Ghebreyesus la Tribunalul Penal Internaţional de la Haga, acuzîndu-l pe Tedros Adhanom Ghebreyesus „de implicare în arestarea, torturarea şi uciderea etiopienilor, dar şi de „alte infracțiuni documentate”. David Steinman l-a acuzat pe preşedintele OMS că „a fost implicat chiar în intimidarea candidaţilor şi susţinătorilor opoziţiei”, inclusiv „arestări arbitrare şi detenţii preventive îndelungate”.

Să ne amintim în context cazul procurorului român, Augustin Lazăr, torţionarul care, potrivit „Luju.ro”, în calitate de procuror delegat la Penitenciarul Aiud, a decis menţinerea în închisoare, fără temei, a deţinutului politic Iulius Filip şi „nu a luat masurile legale pentru încetarea torturii şi a actelor inumane,  iar, ca preşedinte al Comisiei, a împiedicat liberarea condiţionată a victimei, ştiind că menţinerea victimei în stare de detenţie va atrage după sine continuitatea supunerii acesteia la tortura şi la acte inumane din motive politice”. Avem şi noi teroriştii noştri, la fel de periculoşi, numai că ne lipeşte curajul economistului David Steinman, care mai susţine în plîngerea sa că Tedros supraveghea „uciderea şi provocarea unor vătămări corporale şi mentale grave membrilor triburilor Amhara, Konso, Oromo şi Somali cu intenţia de a distruge aceste triburi în totalitate sau parţial”.

Ca să avem o imagine mai clară asupra puterii avute în trecut de acest personaj, care de la pupitrul OMS trimite acum în lume „moartea pe bandă de magnetofon”, trebuie să amintim faptul că Tedros a fost ministrul etiopian al sănătăţii din 2005 pînă în 2012 şi ministru de externe pînă în 2016, perioadă în care partidul său, Frontul de Eliberare a Poporului Tigray, acuzat de terorism, era principalul membru al coaliţiei de guvernămînt. Cotidianul „Il Giornale”, scrie că „Directorul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, etiopianul Tedros Adhanom Ghebreyesus este acuzat de tortură, crime, răpiri, dar şi de represiuni la proteste, detenţii arbitrare şi complicitate la un proiect politic de centralizare autoritară a deciziilor, de către activistul pentru democraţie în Africa şi candidatul la Premiul Nobel pentru Pace, David Steinman”.

Toate aceste plîngeri înaintate Tribunalului Penal Internaţional împotriva şefului OMS, acuzat de implicare în atrocităţi în masă în Etiopia, vor rămîne fără ecou,  la fel ca multele plîngeri penale împotriva decapantei Koveşi, extrasă cu penseta din ţară din interese străine, împotriva lui Portocală sau la fel ca multele dosare penale, deschise pe numele cetăţeanului Iohannis Klaus Werner. Avem la dispoziţie Istoria care îi va deferi sau nu Justiţiei, avem ca exemplu un Nürnberg, cum de altfel, la scară internă avem la dispoziţie cîteva luni pînă la Sfîntul Paşti sau pînă la Sfîntul Aşteaptă, să constatăm dacă guvernul alăptat de Iohannis va creşte, dacă va scoate ghearele, şi la cine, sau doar va da slugarnic din coadă şi se va face c(i)olac la pocnetul din degete al stăpînului. Atunci chiar ne vom plînge de milă, ne vom stinge de foame, în întuneric, despuiaţi de tot ceea ce avem mai sfînt. Să fie acesta începutul sfîrşitului? Nu! Nu vreau să cred, pentru că vocea lui Jean Moscopol încă se aude și va trebui să se audă tot mai tare: „Tot ce-i românesc nu piere!”…

Autor: Maria Diana Popescu

Sursa: art-emis.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu