luni, 17 ianuarie 2022

VICTORIA LUI NOLE


Tot mai mult, cu fiecare nou event planetar, mi se confirmă observația că planeta pe care locuim este bolnavă. Numai instinctul românilor arată că actuala cale a vaccinării nu e bună, duce la dezastre, la ură între oameni, la conflicte mai mari sau mai mici, dar persistente.

Nu mi-a venit să cred că Australia poate fi cu ochelari de cal, că a dat curs unei mari aberații, care o condamnă istoric. La Australian Open, Novak Djokovic a fost învins nu pe teren, ci în afara lui, de un vameș și trei judecători lipsiți total de simțul realității. Acest fapt îmi aduce aminte de procesul lui Constantin Brâncuși cu vameșii de la New York, care l-au amendat, care au considerat că operele sale nu sunt artă, ci produse industriale! A învins arta.

Însă lui Brâncuși i-au venit în ajutor marii artiști ai epocii, cu Marcel Duchamp în frunte. Acum, Nole a fost singur. Unul contra toți. O realitate pandemică, pe care australienii au transformat-o în circ, în bâlci. Mai concret, ei au interzis să intre în țara lor, respectiv să joace, un jucător, care este chiar liderul mondial la tenis, perfect sănătos. Până și președintele Serbiei a protestat împotriva hăitașilor! Cum este posibil să hăituiți un om sănătos? Cu ce deranjează turneul un jucător sănătos?

Anul trecut, AO s-a desfășurat fără vaccinați, fără condiția vaccinării, a exista doar restricția măștii. Și ea parțială. Ce s-a întâmplat acum că oficialii, ca primarul orașului Melbourne, s-au îmbolnăvit și au dat în strechea vaccinării? Nu l-au lăsat pe Nole să joace, să intre pe teren, l-au expulzat pe cel mai bun jucător al planetei!! Turneul va fi neinteresant fără Nole, la cheremul rușilor.

Oare ce se așteaptă acești hăitași? Să fie aplaudați? Tenisul se joacă pe teren, nu la tribunal. Ei l-au amendat masiv pe Djokovic, probabil se așteaptă să primească „recunoștința” lui alde Mr. Pfizer, care au încasat până acum din această afacere murdară peste 17 miliarde de dolari! Numai din acest punct de vedere trebuie judecat cazul Djokovic de la Melbourne. Este victoria omului sănătos împotriva pandemiei, împotriva afacerii covid.

Totul este așa de confuz. Fiindcă numai confuzia aduce bani. Hăitașii abia așteaptă ca un star să fac o mișcare greșită, că sar ca hienele pe un iepure. Acum Nole trebuie să plătească 500 de mii de dolari Australiei, ca despăgubiri de judecată. Totul în problema pandemiei nu se rezumă la sănătatea oamenilor, ci devine un pretext pentru profit material. Nu mai pot hăitașii de sănătatea oamenilor și câți vom mai muri pe capete! E un jaf la drumul mare asupra bunului simț, asupra omului care își vede liniștit de drum. Dar asta înseamnă a merge contra curentului anormal, iar asta nu se admite, e interzis!

Nu se poate stopa boala planetei decât dacă există un consens internațional, care să oprească genocidul. Dar nu există. Supraviețuitorii Holocaustului au tras semnalul că este vorba de o crimă mondială, de un genocid planetar și că este necesar să se spună Stop vaccinării! Ei au fost învinși chiar de Israel, care s-a dat prima țară complet vaccinată. Stopul ar fi putut veni de la Trump, categoric, dar a fost dat la o parte prin alegeri (fraudate), iar urmașul său, Joe Biden, se afirmă ca un slugoi al vaccinării! A cerut ca vaccinarea să fie obligatorie în SUA. Doar Congresul SUA a stopat aberația. Deocamdată.

Toți privesc spre cele 17 miliarde de dolari, și suma va crește cu noile vaccinuri și pilule.

Acest virus nu mai există, e terminat demult. Dovadă că rădăcina Omicron este ca și gripa. Dar nu vine nici un mesaj de acest fel din partea Pfizer-OMS și slugoii lor din guvernele țărilor lumii, fiindcă altfel li se strică afacerea. I-au lui Arafilă pandemia și l-ai lăsat în fundul gol! Atunci au inventat acest Omicron, care este un virus/vaccin cu auto-răspândire? S-a ajuns la un sadism cu acest fenomen, cum ar fi Teoria celor 7 doze, lansată de miliardarii Bill Gates, George Söros și expertul în boli infecțioase de la Casa Albă, Anthony Fauci: „Se vor administra 7 doze. Prima afectează splina și distruge sistemul imunitar, a doua distruge 75% din capacitatea corpului de a produce celule albe, a treia conține fix 81 de bacterii menite să ducă la tot felul de boli cronice, a patra conține 8 tulpini de SIDA”. Sursa nu precizează ce conțin dozele 5, 6 și 7, dar toți vor fi dependenți de doze pentru a putea supraviețui?

Și în gașca hăitașilor intră acum și oficialii de la Melbourne, care l-au blocat pe Nole să joace.

Marele stop, marele macaz se putea petrece acum, cu acest event. Cum? Simplu. Dacă WTA ar fi luat vreo atitudine, să-și susțină jucătorul care i-a îmbogățit. Apoi dacă tenismenii de la AO, vaccinați in corpore, peste 300 (ce rușine!), ar fi protestat. A avut o tresărite de orgoliu Nick Kirgyos, dar în stilul lui teribilist, care a spus că va umbla prin Melbourne cu masca lui Djokovic pe figură. Numai Emma Răducanu a spus esențialul, că acest caz, felul cum l-au tratat oficialii de la Melbourne, aruncă o pată urâtă asupra turneului. Nu mai vorbim de tenis, vorbim de vaccinare!, a spus ea. Adică se face politică.

Și de aici, sigur, ceilalți sportivi s-ar fi revoltat și ar fi protestat. Așa cum peste tot în lume sunt proteste împotriva vaccinării, așa ar fi putut să facă și sportivii lumii. Dacă la Premier League orice meci începe cu o îngenunchiere a sportivilor în semn de protest împotriva rasismului, așa ar fi trebuit să se întâmple și după cazul Djokovic. Acest gest de protest ce înseamnă? A apăra un campion sănătos.

Fiecare sportiv ar fi trebuit să se pună în pielea lui Djokovic. Cine învinge? Curajul sau frica? Sârbii au fost întotdeauna un popor curajos. Numai ei au putut să țină piept dronelor americane. Și iată că acum, reprezentantul lor este la fel, se opune mafiei planetare, refuză să se vaccineze! Când va reveni acasă, Nole va fi un erou al luptei antipandemice! El câștigă, fiindcă își apără punctul de vedere. El câștigă fiindcă e sănătos. Ceilalți sunt lași. Aici se vede că planeta e bolnavă. Marii sportivi au tăcut, nu s-au amestecat într-o problemă vitală, care îi privea și pe ei, mai mult direct decât indirect. Unde a fost marea revoltată Naomi Osaka, care apără drepturile omului? O lașitate generală nu a făcut ca să se petreacă un act revoluționar, să se schimbe macazul istoriei. Istoria omenirii a luat-o pe o pantă greșită, e dusă în prăpastie de o grupare schizoidă.

Nimeni nu sesizează oare că planeta e bolnavă, dacă s-a dat un verdict împotriva unui om sănătos? S-a spus că Nole a fost depistat cu Covid. Dar cum poate un om sănătos să aibă covid? Și când are covid, nu trebuie să treacă prin boală, să i se aplice un tratament clasic? Cum, celui bolnav de covid trebuie să i se facă vaccin? Așa ar fi trebuit, într-un scenariu normal, dar ni s-a tooot spus că vaccinul se administrează numai oamenilor sănătoși!?

Sunt lucruri neclare, confuze. Nimeni nu vrea să le lămurească, fiindcă limpezirea strică afacerea. Înșiși medicii ar fi trebuit să se revolte. Dar câți sunt ca Mike Yeadon, dat afară de la Pfizer fiindcă a cerut ca oamenii sănătoși să nu se vaccineze? Și cu excepția unor medici români curajoși, restul nu fac un gest împotriva conspirației mondiale create de Mr. Pfizer. Închid ochii. Marele Nadal, marele Medvedev, marele Federer nu au un cuvânt de spus? Dar steaua tuturor timpurilor, Serena Williams? De ce turneul AO, un tuneru de Grand Slam, trebuie să se joace numai între vaccinați? Nole ar fi fost singurul nevaccinat dintre ei și i-ar fi învins pe toți vaccinații. El a câștigat de 9 ori turneul de la Melbourne. Ar fi fost o victorie a sănătății împotriva morții, fiindcă cei vaccinați au în ei un ser care nu le mai garantează sănătatea, cum spune chiar Fauci. Acum, de Omicron se îmbolnăvesc numai cei vaccinați.

Îmi imaginez un scenariu fantastic, ca Nole, care a plecat de la Melbourne spre Dubai, să organizeze acolo un turneu internațional de tenis numai între nevaccinați. Sigur, atunci s-ar opune WTA și s-ar da cărțile pe față. Cum trebuie să meargă mai departe omenirea? Pe cale vaccinării discutabile sau a sănătății sigure? De felul cum vor răspunde oamenii la această întrebare, de natura lui A fi sau a nu fi?, vom afla dacă omenirea este bolnavă sau nu.

În orice caz, sindromul reacției la vaccinare funcționează puternic, este deja o boală sigură, precum teoria celor 7 doze, teoria cipului din ser sau a raportării false a morților, adică urmașii sunt plătiți ca să declare că morții lor au fost uciși de covid? Se petrec tot felul de derapări anti-umane. Este ceva anormal, împotriva vieții. Războiul este nimic față de această plagă nevăzută. Vedem numai efectul, nu și cauza. Dacă avem de-a face cu un sistem manevrat de profitorii din umbră, și forțele lucide ale planetei nu reacționează, dystopiile SF devin realitate? Se va ajunge la un haos bine dirijat și controlat de gașca profitorilor din umbră, cu alte milioane de victime nevinovate. Eu la copii mă gândesc, la ce va fi viața lor într-o planetă bolnavă. Va fi oare o Cruciadă iminentă a copiilor lumii? Ei trebuie să afle de Victoria simbolică a lui Nole. Ei vor înțelege, vor fi mai lucizi și vor spune Stop.

Oricum, Australian Open, ediția 2022, primul Grand Slam al anului, va intra în istoria tenisului ca victoria morală a liderului mondial, victoria unui sportiv nevaccinat împotriva agresiunii hăitașilor pandemici.

 Grid Modorcea 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu