miercuri, 30 martie 2022

„CEREȚI-VĂ SCUZE SIRIEI, IRAKULUI, AFGANISTANULUI ȘI IUGOSLAVIEI, ÎNAINTE DE A NE ÎNVĂȚA MORALA!

 


Purtătoarea de cuvânt a Ministerului chinez de Externe, Hua Chunying, a cerut Washingtonului și NATO să-și ceară scuze pentru daunele pe care le-au provocat țărilor, incluzând Siria, Irak, Afganistan și fosta Iugoslavie, „înainte de a preda etică altora”.

„În urmă cu 23 de ani, în special pe 24 martie 1999, NATO a atacat fosta Iugoslavie și a tras aproximativ 2.300 de rachete și peste 14.000 de obuze, inclusiv obuze cu uraniu.”

A adăugat: „Peste 2.500 de civili au fost uciși, mii au fost răniți și peste 200.000 de case au fost distruse, ca urmare a atacurilor NATO acolo.”

Dur! Foarte dur! Nu trebuia să spună asta! Sau poate trebuia?

Oameni buni, pentru ce militez eu? Pentru adevăr! Nu pentru a scuza Rusia. Lumea e condusă de demenți. Care trebuie demantelați. Indiferent de care parte sunt. Nu trebuie iertați. Se joacă demenții cu soarta lumii, a planetei. Sunt sub sevrajul puterii.

Ucraina, ca și celelalte țări distruse după 1991, cînd luase sfârșit Războiul Rece, prin dizolvarea URSS-ului și a Tratatului de la Varșovia, nu trebuia aruncată în războiul ăsta. A fost victimă a jocurilor de putere ale unor detracați.

Dacă lumea tace sau susține doar o parte a sceleraților planetei, se face vinovată. E de conivență. Aici nu mai ține de solidaritate cu un anume bloc militar. Ci de solidaritate cu umanitatea. Scelerații noștri nu sunt mai buni decât ai voștri. Trebuie să fii dement să susții asta.

Din păcate, propaganda media globaliste, deținute de o mână de potentați, spală creiere. Lumea nu mai poate judeca cinstit, chiar dacă ar vrea. E tragedia secolului XXI. Dar eu NU FAC PARTE DINTRE DOBITOCI. Punct.

P.S. În imagini, Belgrad, 1999

 

Autor: Angelo Davidescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu