marți, 22 martie 2022

Ionel Bogdan a avut o întâlnire de lucru cu reprezentanți ai principalilor angajatori din Maramureș

 

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan a avut luni, 21 martie o întâlnire de lucru cu reprezentanți ai mediului de afaceri din Maramureș și cu Mihaela Oana Oșanu, director Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Maramureș – AJOFM, în cadrul căreia a discutat despre criza refugiaților, despre integrarea acestora pe piața forței de muncă, precum și despre măsurile necesare pentru a oferi acestora integrare în comunitatea maramureșeană.

De asemenea, s-a discutat și despre proiectele și investițiile la care se lucrează la Consiliul Județean și problemele cu care se confruntă în acest moment reprezentanții antreprenoriatului din Maramureș.

”Mulțumesc tuturor reprezentanților mediului de afaceri din Maramureș pentru toată implicarea și suportul pentru comunitate. Aportul lor este foarte important, iar împreună, printr-o colaborare solidă și eficientă, vom reuși să creștem nivelul de trai al maramureșenilor și să oferim refugiaților ucraineni suportul de care au nevoie în aceste momente dificile,” – a declarat Ionel Bogdan.

La întâlnire au fost prezenți reprezentanți ai companiilor: Aramis Invest S.R.L., Eaton Electro Prod S.R.L., Aviva S.R.L., Universal Alloy Corporation EU- UACE, Plimob S.A., Taparo S.A., Italsofa România S.R.L., Weidmuller Interface România, Ferma Zootehnică, Ramira S.A., Techtex S.R.L., Printmasters S.R.L., Sigstrat S.A., BDM Grup Invest S.R.L., Infinity Mode S.R.L., Asociația Întreprinzătorilor Maramureș și Maramureș Business Club.

                                                                                           CJMM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu