duminică, 29 mai 2022

David Angelo: AM SPUS CĂ-L SACRIFICĂ OCCIDENTUL? SEMNALUL LUI KISSINGER DE LA DAVOS


Președintele ucrainean Volodimir Zelensky a declarat azi că Ucraina nu este dornică să discute cu rusul Vladimir Putin, dar că trebuie să facă față realității, că acest lucru va fi probabil necesar pentru a pune capăt războiului, scrie Reuters.

“Sunt lucruri de discutat cu liderul rus. Nu spun că oamenii noștri sunt dornici să vorbească cu el, dar trebuie să ne confruntăm cu realitățile prin care trăim.” Bă ești prost? Până ieri spuneai altceva. Nicio negociere!

Ce-am postat eu aseară? Nu asta? Știam eu ce o să declare el astăzi? Am spus că mesajul lui Kissinger a fost pentru el? Băi, nebunule, te-au folosit democrații, globaliștii. N-a ieșit cum au crezut ei. Oligarhii ruși nu l-au belit pe Putin fiindcă a scos Occidentul Rusia din sistemul SWIFT sau că le-a confiscat abuziv averile.

Occidentul nu poate suporta la nesfârșit criza, fiindcă li se ridică popoarele în cap politicienilor! Te-ai comportat ca un copil râzgâiat, urlând ca toată lumea să ți se alăture ție, putred de bogat, prizonierul, captivul oligarhilor complici Occidentului.

De ce n-ai acceptat negocieri de la început? Cine răspunde pentru miile de soldați ucraineni uciși, pentru familiile alea îndurerate? Ai câștigat promițând că faci pace în Donbas și ai ascultat de neonaziștii voștri, ucigând oameni acolo. Deși semnaseră-ți un tratat.

S-au folosit de un dobitoc care și-a sacrificat țara, poporul. Ai știut că Putin va ataca, l-ați provocat. Doar doar să atace, crezând că o să-l dați jos prin asta! E, uite că nu! Ursul nu moare ușor!

Cum să nu te doară? Și de nevinovații și proștii ucraineni care au plecat cu traista în băț, cât și de europenii care suportă consecințele acestui război dement, pornit de demenți. De ce să suferim noi din cauza voastră?

 

Autor: David Angelo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu