marți, 31 mai 2022

Universul digital de la Gaming la Coding!

 


Salutări,

 

Mare bucurie, vine ziua tuturor! Copiii mici și dar și cei mari, sunt invitați de către Adfaber, ONG-ul din spatele Code School Clubs la un super eveniment în București, în parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR), pe 1 iunie.

Discutăm despre internet, colorăm și facem poze împreună!

Evenimentul face parte din programul Eroii Internetului, sprijinit și dezvoltat de Google. Programul este implementat în școlile din România de către Adfaber, este gratuit și oferă copiilor, profesorilor și părinților o programă completă despre siguranța în mediul online.

Te așteptăm la standul Eroii Internetului cu:

💙 un Photo Corner interactiv,

💙 zonă de relaxare cu pufuri,

💙 gaming educativ cu jocul Interland,

💙 informații despre siguranța online pentru copii,

💙 și multe alte surprize.

Cum altfel poți să sărbătorești 1 iunie?

Oferă-i copilului tău un ghid pe care îl va iubi - Cum să fii vlogger. Conține sfaturi bune pentru începători, dar și pentru părinți.

Oferă în dar educație

De 1 iunie, unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le poți face este educația. Cunoști copii pasionați de tehnologie? Spune-le despre atelierul gratuit de programare! Sâmbăta au parte de lecții introductive în programare.

Cunoști copii care își doresc să învețe programare pe timpul verii sau îți dorești să îi oferi copilului tău o experiență de neuitat? Descoperă școala de vară Code School Clubs!

Pe curând și multe bucurii de 1 iunie!

Echipa Code School Clubs

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu