sâmbătă, 28 mai 2022

Decizie drastică luată de Dusan Uhrin înainte de returul Dinamo – U Cluj Napoca! Steliano Filip, out din lot!

 


Dusan Uhrin a luat o decizie drastică înainte de returul dintre Dinamo şi U Cluj. FANATIK a aflat că antrenorul l-a scos din lot pe Steliano Filip, unul dintre jucătorii care au purtat banderola de căpitan la alb-roșii. 

După cum bine știți Dinamo București se pregăteşte pentru cel mai important meci al sezonului, returul barajului cu U Cluj Napoca. “Câinii” trebuie să întoarcă scorul de 0-2 din tur pentru a evita o ruşine istorică. Iar antrenorul “câinilor”, a luat o decizie drastică pentru meciul de duminică, 29 mai 2022.

Din informaţiile revistei FANATIK, Dusan Uhrin a hotărât să îl scoată din lot pentru retur pe Steliano Filip. Fundaşul stânga a fost integralist în tur, însă antrenorul lui Dinamo a hotărât să îl scoată în afara din lot.

După ce a făcut analiza meciului tur, Dusan Uhrin se gândeşte să lase în afara lotului un alt nume greu de la Dinamo. Însă, tehnicianul este nehotărât şi va lua o decizie în acest sens în cursul zilei de azi.

Steliano Filip a avut evoluţii inconstante în actuala stagiune. Fotbalistul în vârstă de 28 de ani a intrat în contre cu fanii alb-roşiilor, care îi reproşeau evoluţiile slabe în actualul sezon şi chiar a insistat să plece în iarnă.

                                                                                   Cristian LAURENȚIU




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu