sâmbătă, 28 mai 2022

Romanul scriitorului băimărean Walter Übelhart ”În afara cercului” se află în librării

 


După succesul răsunător al romanului ”În umbra lui Shakespeare” a apărut cel de-al doilea roman al scriitorului băimărean Walter Übelhart ”În afara cercului”.

Cartea este disponibila deja în rețeaua de librarii Maralibris din Baia Mare  și la librăria Terțan, Str. Victoriei Nr. 47. În curând și în rețeaua Cărturești din toată țara.

”Dragi prieteni, vă invit sa ieșim,, În afara cercului „. Al cercului interior, al convingerilor, al constrângerilor, al cercului vicios sau al oricărui cerc care nu ne face bine. Să fim liberi în gândire dar să rămânem de bune moravuri, să încercăm să privim lucrurile și dintr-un alt unghi și să facem lucrurile bine. Cartea este un exercițiu de cunoaștere a propriei ființe, o invitație la reflecție”, – spune Walter Übelhart.

”Sub semnul dragonului, ni se dezvăluie, în același stil inconfundabil al lui Walter, o frumoasă poveste de dragoste de acum trei veacuri, care readuce numele orașului Baia Mare pe buzele tuturor… Faptele se învăluie în misterele din jurul nostru de care nu știam, dând naștere la întrebări și posibile răspunsuri. Cine au fost de fapt strămoșii de pe meleagurile noastre? Ce mesaj au vrut să transmită, de fapt?” – spune conf. univ. dr. Ioan Mircea Fărcaș, decanul Facultății de Litere, Centrul Universitar Nord Baia Mare.

Sursa: MaraMedia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu