marți, 30 august 2022

Bine că a fost nunta frumoasă, că țara e pierdută...


În timp ce românii sunt spălați pe creier cu nunta de la Măciuca, termocentrala Mintia a fost vândută către un investitor major pe plan internațional, la prețul de 91 de milioane euro.

Asta după ce a fost inițial falimentată şi închisă, iar apoi pregătită de vânzare cu o sumă cu mult mai mare decât prețul vânzării. Au investit 150 milioane şi au vândut-o cu 91, ca să nu mai vorbim despre teren, clădiri etc!

Pare un caz clar de subminare a economiei naționale dar, se pare că DNA-ul doarme, o dovadă în plus că instituția funcționează doar la comenzi politice. Și cum nu mai este Kovesi, pauză!

Acest act de trădare a interesului național nu ar trebui să rămână necercetat! Nu are nicio răspundere Ministrul Popescu, acest individ care nu se mai oprește din făcut rău României? Chiar nu ne puteam ocupa noi de Mintia? Trebuia vândută şi asta?

Românii nu- şi pot plăti facturile, Virgil Popescu îşi bate joc de resurse, Iohannis se face că nu vede şi Simion face spectacol electoral. Nunta să fie frumoasă, că țara e pierdută!

 Dănuț Pop, președinte PER



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu