vineri, 26 august 2022

Vasile Dan Marchiş, o fiinţă modernă neîmplinită care huiduie

 




3 comentarii:

  1. Vasile dan Marchis26 august 2022 la 08:40

    Da, știu cine a scris despre mine că sunt patiser. Mi-a spus în privat că va scrie. Chiar și de cel mai mare poet al românilor Eminescu ori de Adrian Păunescu care a fost și este cel mai mare poet român din secolul XX au făcut denigrări fie Patapievici și alți , iar că scrie de mine mă doare în canci de acel literat, că doar nu el ține literatura în spate. Eu mereu voi publica după valoare în reviste de prestigiu. Că scrie el de mine ce nu-i place. Eu aș putea scrie de el pagini întregi ce nu-mi place. La rebut bagă el și mari poeți ai țării. Că dacă este pe o funcție , crede că doar ce spune el e valabil. Nu omule. Literatura se ia după creație nu după invidie sau că te supără adevărul!

    RăspundețiȘtergere
  2. Vasile dan Marchis26 august 2022 la 08:48

    Eu am publicat peste 140 de poezii în 17 numere ale revistei Moldova literară. Așa că nu cred că se pot lăuda cu asta cei din ”breasla” ta în care opt din zece au versificări de trei nuiele, trei găteje, pe care nu le publică nimeni în reviste de prestigiu1 Mi-a spus cineva ca sunt cel mai original poet maramuresean de la Ion Burnar incoace! Ce? Sa ma pun eu cu voi poeti de 2 bani?Niciodata! Eu sint rugat sa trimit poezii la reviste de prestigiu!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai gura mare,poti publica oricat caci ramai acelasi submediocru la capitolul pregatire scolara.Pe langa faptul ca esti semianalfabet mai faci si pe grozavul.Stai in locul tau din penultima banca.Gata cu cotcodacitul nea foaie verde.

    RăspundețiȘtergere