luni, 29 august 2022

Codrin Ștefănescu dezvăluie ce cadou de nuntă i-a dat liderului AUR, George Simion: „O vacă, Bălțata românească”


Secretarul general al Alianței pentru Patrie, Codrin Ștefănescu, a făcut o dezvăluire incredibilă la podcastul EvZ Play cu Robert Turcescu și Dan Andronic, despre cadoul său pentru nunta lui George Simion.

Codrin Ștefănescu a relatat de ce nu a participat la nunta lui George Simion, motivând că a fost nevoit să meargă la botezul copilului șefului organizației de Prahova a partidului să, APP. Dar, a mai spus Codrin Ștefănescu, i-a transmis liderului AUR scuzele pentru neparticiparea la petrecerea de căsătorie, prin intermediul celebrului naist Nicolae Voiculeț.

Dar Codrin Ștefănescu nu a ratat ocazia de a-i face un cadou absolut neașteptat liderului AUR: o vacă din rasa Bălțata Românească.

„Bălțata Românească e pe cale de dispariție. Am cumpărat două vaci, una pentru mine, care va fi pe sigla partidului, și una pentru George Simion. Tot ce e românesc piere, încet-încet. Oamenii își cumpără Holstein, care are productivitate mai bună la lapte, dar Bălțata Românească are carnea mai bună”, a spus Codrin Ștefănescu.

 

Sursa: NN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu