joi, 22 august 2019

Candidatură spectacol? Funar se vrea primul președinte român după 30 de ani


Fostul primar al municipiului Cluj-Napoca, Gheorghe Funar, va candida la alegerile prezidențiale din partea Partidului România Noastră. El propune valorificarea bogățiilor țării în favoarea românilor, nu a străinilor, transmite MEDIAFAX.
 Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Partidului România Noastră, românii au șansa să aleagă primul președinte român al României din ultimii 30 de ani.
 „Marea majoritate a cetățenilor români nu au fost informați și nu știu că toți președinții României, aleși în perioada 1990-2014, respectiv Ion Ilici Marcel Iliescu, Emil Constantinescu, Traian Băsescu și Klaus Werner Iohannis, sunt alogeni. Cu toții au ascuns cu grijă adevărata lor origine etnică, a părinților și bunicilor. Toți au intrat de bunăvoie și au activat în Partidul Comunist Român. După lovitura de stat din decembrie 1989, cu toții s-au transformat în democrați capitaliști și au condamnat, doar în vorbe, Comunismul, dar nu și pe comuniștii din etnia lor. Se pare că unii dintre ei au fost colaboratori ai Securității, iar alții au grade mari în Serviciile Secrete străine. (…) Candidații anunțați, până acum, de partidele politice parlamentare pentru alegerile prezidențiale sunt cu toții alogeni. Stăpânii străini ai României, cei care organizează și controlează alegerile prezidențiale din noiembrie, au programat ca să le ofere, din nou, șansa românilor să aleagă un alogen în funcția de președinte al țării. Alegătorii români au șansa să aleagă pe primul președinte român al României, din ultimii 30 de ani, Gheorghe Funar, care propune valorificarea bogățiilor țării în folosul românilor, nu al străinilor”, se arată în documentul citat.
 Gheorghe Funar a afirmat pe pagina de Facebook a formațiunii că Partidul România Noastră propune ca, la revizuirea Constituției, să se dezbată public și să se decidă de către poporul român cum trebuie valorificate bogățiile naturale aflate pe teritoriul țării noastre.

                                                                                                                NN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu