luni, 26 august 2019

Liga 1: FCSB pierde cu 4-0 şi ajunge pe loc retrogradabil

FCSB a suferit a cincea infrangere la rand in Liga 1, scor 0-4, pe terenul formatiei Gaz Metan Medias, in etapa a 7-a. Gruparea roş-albastră a avut o noua prestatie lamentabila si a fost invinsa clar la Mediaş.

 Gazdele au deschis scorul in minutul 17, dupa ce portarul Andrei Vlad a scapat mingea in fata, iar Darius Olaru, viitorul jucator al celor de la FCSB, a marcat fara emotii.
In minutul 23, Mediasul a avut un penalti neacordat de arbitrul Marius Avram, dupa o interventie a lui Razvan Oaida.
Portarul gafeor Andrei Vlad s-a accidentat in minutul 35 si a fost inlocuit de Balgradean, dar nici acesta nu a avut o evolutie prea buna.
Dimpotriva, in minutul 56 a comis incredibil o lovitura de la 11 metri, dupa ce a preluat gresit in propria jumatate. Marius Constantin a transformat fara emotii penaltiul.
Zece minute mai tarziu, Iulian Cristea a comis si el un penalti si a fost eliminat, iar Mediasul a facut 3-0 prin D. Cardoso.
FCSB a incheiat in genunchi partida, iar bulgarul Chorbadzhiyski, aflat la debut, a fost si el eliminat in minutul 75.
Mediasul a lasat-o mai moale pe final, dar chiar si asa Velisar a mai inscris o data in minutul 86, cu un sut puternic sub transversala.
Gruparea lui Becali ocupa locul 13, retrogradabil, cu doar 4 puncte acumulate in 7 etape. FCSB poate ajunge pe ultimul loc luni, 26 august, in cazul in care Dinamo Bucuresti va invinge Hermannstadt.

                                                                                            
                                                                                                       C.S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu