marți, 27 august 2019

Simona Halep se califica in turul II la US Open dupa un meci de mare lupta

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea de la US Open dupa un meci de mare lupta cu americanca Nicole Gibbs.
Sportiva noastra s-a impus mai greu decat o arata scorul, in trei seturi, scor 6-3, 3-6, 6-2, dupa aproape doua ore de tenis.
Invinsa in primul meci la ultimele doua editii ale Openului american, Simona a inceput foarte bine partida cu reprezentanta gazdelor ce a acces pe tabloul principal in postura de lucky loser, reusind sa se distanteze rapid.
Primul set a fost, de altfel, unul controlat de romanca, aceasta reusind sa isi domine destul de autoritar adversara.
Lucrurile s-au schimbat dramatic in actul secund, atunci cand fostul numar 1 WTA a scazut mult ritmul si i-a permis lui Gibbs sa revina si sa se impuna.
A fost un set de cosmar pentru Simona, ea nereusind sa tina pasul cu Gibbs si nici sa isi revina din caderea de forma fara o cauza evidenta.
A facut acest lucru in "decisiv", cand a redevenit agresiva si si-a dominat adversara cu mingi tari si ruperi de ritm. Gibbs nu a contat in setul trei, pe care l-a pierdut clar, si se multumeste cu prezenta pe tabloul principal de la US Open.
In ceea ce o priveste pe Simona, ea va da peste o alta americanca incomoda in turul al doilea, Taylor Townsend urmand a-i fi adversara. Si aceasta din urma a avut nevoie de trei seturi si de doua ore de joc pentru a o depasi pe Kateryna Kozlova cu 6-3, 3-6, 6-2.


                                                                                               C.S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu