joi, 22 august 2019

Reacție dură a lui Florin Piersic, după ce a fost criticat că s-a pozat cu Cristian Pomohaci. ”Nu mai aveți nimic sfânt!”


 Florin Piersic a fost pus la zid de către fanii săi, după filmările în care a apărut alături de controversatul cântăreţ şi preot Cristian Pomohaci. Iubitul actor a scris, în mediul online, un text extrem de dur pentru toți cei care l-au judecat aspru în urma imaginilor video văzute.

Duă criticile cu nemiluita primite la imaginile video alături de Cristian Pomohaci, Florin Piersic a reacționat dur în mediul online. Acesta a ales să scrie un mesaj pe o rețea de socializare pentru cei care l-au pus la zid după ce s-a afișat alături de Pomohaci.Totul s-a petrecut după întâlnirea celor doi la Cluj-Napoca. Florin Piersic a susținut că este dezamăgit de judecata aprigă a tuturor persoanelor. De asemenea, a subliniat și faptul că toată viața a încercat să spună ziariștilor lucruri frumoase și să îi bucure, astfel pentru a le „descreţi frunţile prea încărcate de griji uneori“, iar acum, ceea ce primeşte în schimb este „să fie forfecat în fel şi chip, analizat şi judecat“.

„Deschid pagina de Facebook şi sunt întrebat «La ce te gândeşti, Florin?!». Vă spun eu la ce mă gândesc. O viaţă întreagă am căutat să vă spun lucruri frumoase, să vă bucur, să vă aduc speranţă în suflet, să vă descreţesc frunţile prea încărcate uneori de griji. Am ajuns astăzi, la 83 de ani, să fiu forfecat în fel şi chip şi analizat şi judecat, de cine, mă rog?!“

Iubitul actor a lămurit situația îmbârligată în care s-a aflat, dar și zvonurile aferente, total neadevărate. Artistul a susținut că Pomohaci nu este un bun prieten de șpriț, așa cum s-a vehiculat, nici membru al familiei.

„Aflu de prin ziare că sunt fotografii şi o filmare cu mine şi Pomohaci, că suntem nu numai buni prieteni «de şpriţ», ci sunt un membru al familiei lor şi tot aşa. Mai întâi de toate, eu n-am fost prieten «de şpriţ“ cu nimeni. N-am avut chestiile astea cu şpriţul şi cu restaurantele şi asta vă pot spune toţi colegii mei, care mai sunt în viaţă. Nu cred că în toată viaţa mea am băut mai mult de cinci sticle cu vin. În al doilea rând, pe Pomohaci l-am întâlnit atunci pentru prima dată şi cred şi ultima. De unde până unde «mare prietenie»?!!!“
                                                                                                     Florin Piersic


Autor: Chivu Ana
Sursa: IMPACT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu