marți, 20 august 2019

Senatorul Severica Covaciu, la discuții cu maramureșenii care se plâng că mistreții le distrug culturile


 Senatorul maramureșean Severica Covaciu a făcut în această perioadă mai multe vizite în teren pentru a discuta cu oamenii și pentru a vedea cu ce probleme se confruntă. Una dintre problemele care trebuie rezolvate cât mai repede este cea a mistreților care distrug culturile agricultorilor.
Această problemă a fost semnalată și în localitatea Ciolt. Senatorul Severica Covaciu a stat de vorbă cu oamenii de acolo pentru a găsi împreună o soluție.
Oamenii spun că dacă problema nu va fi rezolvată nu vor mai cultiva nimic pentru că sunt păgubiți în fiecare an din cauza mistreților.
”E foarte neplăcut, a înființat cultura, a avut probleme după ce a semănat, a pus a doua oară și uite că acum când porumbul este mare e în această situație în care din punctul meu de vedere mai mult de jumătate din cultură e distrusă și ce a rămas poate o să fie distrus mâine pentru că pe porcii mistreți nu poți să îi oprești. E o situație neplăcută, de dimineață am luat legătura cu cei de la garda forestieră, problema e că în această zonă a fost depistat și un focar de pestă porcină și cu atât mai mult ar fi trebuit ca efectivele să fie reduse la minim. Din păcate pe hărtii au fost reduse efectivele, dar realitatea este alta în teren”, a precizat senatorul Severica Covaciu.
Senatorul maramureșean PMP a precizat că va urmări personal aplicarea procedurii pentru rezolvarea acestei probleme.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu