sâmbătă, 21 septembrie 2019

Musulmanii francezi vor să impună Sharia în Franța lui Macron


Cel puțin 46% dintre musulmanii care nu sunt originari din Franța vor ca legea islamică, Sharia, să fie inclusă în sistemul juridic al țării, dezvăluie un sondaj realizat de IFOP (Institutul francez pentru sondarea opiniei publice) pentru revista Le Point, conform site-ului i24news.tv.
Sondajul indică că în rândul musulmanilor de origine franceză, 18% cred că Sharia ar trebui să prevaleze. Acest procent ajunge însă la 46% în rândul musulmanilor francezi veniți din străinătate, indică studiul.
„Pretenția unei supremații a Sharia este susținută în primul rând de noii veniți din acele tari în care amprenta islamului este foarte puternică”, a declarat pentru Le Point directorul IFOP, Jerome Fourquet.
Sondajul mai arată că „41% dintre musulmani consideră că islamul trebuie practicat și integrat în obiceiurile și tradițiile franceze”.
Éric Ciotti, membru al Parlamentului francez, a comentat rezultatele sondajul într-o postare pe social media, cerând revenirea la „asimilare”. „În fața comunitarismului islamist, care crește și amenință republica (franceză), trebuie să stopăm imigrația și să redescoperim asimilarea ca nucleu al politicii noastre de integrare”, a spus Ciotti pe Twitter.
Un imam de la moscheea As-Sunnah din Viena a făcut apel la înființarea unui stat islamic și la introducerea legei islamice (Sharia) pe teritoriul austriac.
Legea divină a musulmanilor, Sharia, este aplicată în cele mai extreme interpretări ale sale de către Statul Islamic și de Boko Haram, organizațiile teroriste cele mai periculoase în acest moment, scrie The Independent.
NapocaNews

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu