miercuri, 25 septembrie 2019

Olanda – exportator de pedofili în România? Vize contra Schengen?


 Știți, Olanda este acea țară care de fiecare data când dorim să intrăm în spațiul Schengen își exprimă cu vehemență ipocrită veto-ul. Deși Comisia Europeană și multe state UE susțin aderarea României la spațiul Schengen, care a îndeplinit toate criteriile cu EADS-ul de un milliard euro în frunte, micuța țară – fost imperiu colonial feroce până în 1980 – se opune pe motive de lupta împotriva corupției, statul de drept sau orice altă temă inventată de politicienii perfizi de la Haga. Sigur, pe olandezi nu-i interesează statul de drept, anticorupția sau justiția din România, acestea sunt doar perdele de acoperire și fum pentru ca țara noastră să cedeze portul Constanța unor firme din Olanda pentru a nu face concurență Rotterdamului. Când am dat la austrieci Petromul, România a intrat în UE, mai rămâne să oferim olandezilor portul Constanța ca țara noastră să fie primită în Schengen. Între timp turbați că nu reușesc acapararea portului românesc, agenții serviciilor secrete olandeze dau târcoale frecvent portului Constanța pentru a monitoriza traficul. Din păcate, Olanda a devenit campioana protejării legale a pedofililor și a tot felul de prădători sexuali cu ifose progresiste sau neomarxiste. Considerată, pe baza statisticilor publicate de presa occidentală, campioană la pedofilia pe Internet, Olanda se mândrește și cu un manual pentru pedofili. A cărui interzicere o solicită insistent o organizație care are la activ o victorie: a reușit să interzică asociația pedofililor olandezi, scrie site-ul nltimes.nl.
Potrivit presei olandeze, Fundația Strijd tegen Misbruik, care luptă împotriva abuzurilor la adresa copiilor, solicită ca această țară să interzică manualul pentru pedofili – un volum de peste o mie de pagini care explică în detaliu modul în care pedofilii pot ademeni, manipula psihologic și abuza copiii. Dar, mai important decât orice, cum pot face asta fără să afle nimeni. Se pare că această filosofie pseudo-”olandeză” a dat roade. Pedofilii din țara lalaelelor vin și răpesc copile de pe stradă pentru a le viola și ucide eventual apoi. România datorită acestor perverși nu numai din Olanda a devenit o țară nesigură pentru copii. După cazul Caracal, poporul român asistă neputincios cum le sunt răpite fetele de pe stradă, violate și ucise, cu complicitatea unor polițiști, magistrați și politicieni subjugați unor rețele internaționale de trafic de persoane. Din păcate, serviciile noastre secrete se fac că nu văd de teama politicienilor aflați în slujba unor guverne și multinațioanale străine? Cazul fetiței din Gura Șuții răpită de pe stradă, violată și ucisă după ce a fost bătută de un pervers olandez este emblematică. Iubita olandezului a făcut dezvăluiri incredibile despre cetățeanul olandez suspectat că a ucis-o pe fetița din Dâmbovița și care, conform unui anunț oficial al Poliției Române, a decedat într-un accident rutier. Fosta iubită a acestuia a susținut că bărbatul a fost condamnat de mai multe ori pentru pedofilie în Olanda. Iubita a precizat că a fost cerută în căsătorie de acesta după doar cinci luni de relație și tot atunci i-a povestit tot trecutul lui. Potrivit iubitei, olandezul pedofil era un bărbat șarmant. Ea a recunoscut că acesta fusese închis într-un centru psihiatric. Olandezul pedofil nu era oricine ci lucra în IT și venea foarte des în România. Jo. V. a venit în România de patru ori până acum, începând cu anul 2016. Poliția română crede că acesta a mai ucis un copil în România. Pedofilul a fos lăsat la vamă să se reîntoarcă în Olanda deși era suspect. Autoritățile noastre uită de suveranitate și se lasă inhibate de cetățeni occidentali?
Mai grav este că pedofilul exportat în România era funcționar al statului olandez. Jurnalista Sorina Matei a făcut o dezvăluire cutremurătoare: ”Pedofilul olandez criminal al fetiței de 11 ani lucra de 1 an şi 2 luni pentru statul Olandez, pe zona de IT, la Agentia pentru Plasarea forței de munca și asigurărilor sociale din Amsterdam/ Olanda. Era funcționar al statului olandez. Acum sper ca înțelegeți mai bine ce se întâmplă și de ce l-au lăsat sa plece deși aveau toate datele”. Deci o vină pentru cele întâmplate o poartă și statul olandez care a angajat într-o agenție guvernamentală un psihopat sexual. Asta arată degradarea morală a instituțiilor și statului olandez, precum și toleranța la pedofili și sociopați sexual? E o problemă gravă care trebuie dezbătută de Comisia Europeană, iar Olanda sancționată pentru toleranța arătată pedofililor. Nu am văzut nicio reacție dură a MAE sau Bruxellului față de promovarea funcționarilor pedofili și ucigași de copii în Olanda. Cazierul acestui pedofil violent era arhicunoscut în țara lalelelor și totuși statul olandez l-a angajat pe criminal? Ce spune acest lucru despre Olanda? Oricum colegii Adrianei Feraru de 11 ani, ucisă de olandez, nu cred varianta autorităților privind sinuciderea. Aceștia susțin că pista sinuciderii are drept miză clasarea anchetei care ar crea tensiuni diplomatice. În acest sens, fratele Adrianei vrea să plece în Olanda pentru a se convinge că probele procurorilor olandezi coincid cu cele descoperite de autoritățile române în mașina pe care pedofilul a închiriat-o, potrivit România TV. Colegii de clasă ai Mihaelei Adriana Feraru i-au adus, la înmormântare, un ultim omagiu. Elevii școlii de la care a plecat micuța și care ar fi fost ultimii care au văzut-o în viață au venit împreună cu profesorii lor și au depus flori și lumânări la casa colegei lor. Din nefericire, ca și în cazul Caracal, autoritățile române parcă tac complice? Le este teamă de șantajul olandez privind Schengen sau așteaptă momentul să le ofere portul Constanța olandezilor? Încă mai aștept de la MAE o reacție dură privind exportul de pedofili violenți din Olanda și de ce nu un program de vize pentru cetățenii din țara lalelelor? Poate așa nu se vor mai infiltra în țară pedofili puși pe violat și ucis? La graniță cred că ar trebui monitorizați apoi urmăriți toți pedofilii care intră în România. Românii nu doresc să le fie violați și uciși copiii.


Ionuț Țene

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu