vineri, 20 septembrie 2019

Agențiile de turism au scos la bătaie ofertele pentru vacanțele din timpul sărbătorilor de iarnă


 Chiar dacă sezonul estival abia s-a încheiat, agențiile de turism au scos la bătaie ofertele pentru vacanțele din timpul sărbătorilor de iarnă. Cei are doresc să prindă oferte cât mai bune, trebuie deja să se grăbească pentru a prinde un sejur la prețuri bune, în locația dorită.
Chiar dacă debutul toamnei a venit cu temperaturi mai scăzute, maramureșenii nu și-au luat gândul de la concedii. În căutare de locații mai însorite, aceștia aleg cu prioritate ca destinație, Antalya. Nu puțini sunt și cei care deja se gândesc la vacanța de Crăciun și Revelion. Și pentru aceștia, agențiile de turism au pregătit oferte variate, atât în țară, cât și în străinătate.
”Încă mai sunt plecări din Cluj spre Antalya, așa că cei întârziați, pe cei care încă nu au reușit să-și facă vacanța îi așteptăm cu plecări la sfârșit de septembrie sau început de octombrie. Și în această perioadă, deși este mai relaxată ar fi bine să ne căutați, să achiziționați vacanțele pentru sărbătorile de iarnă, pentru Crăciun și Revelion. Atât în țară, cât și în străinătate avem oferte, în țară în stațiuile balneoclimaterice, iar înafară, nu există destinație pentru care să nu existe oferte pentru această perioadă”, spune Daniela Grigorescu, directorul agenției de turism Mara International Tour, din Baia Mare.

Ofertele de sezon se epuizează ca pâinea caldă

”Ce ar mai fi de sezon acuma și foarte indicat ar fi vizitarea Egiptului, pentru că luna octombrie este cea mai bună pentru aceast gen de călătorie, Pentru cei care sunt interesați în octombrie, noiembrie să petreacă un sejur într-o stațiune balneoclimaterică, pentru tratament sau pur și simplu doar relaxare există pachetele obișnuite, Săptămâna de refacere, Decada balneară, dar mare atenție, cei care-și doresc cu adevărat această vacanță, ar trebui să se gândeasă din timp, deoarece, din câte știți, există tichetele de vacanță, care au sporit destul de mult numărul celor care doresc să petreacă vacanța în România. Și atunci, sigur, cererea fiind mult mai mare, e mai greu să găsim locuri disponibile”, spune Dana Grigorescu.
Pentru doritorii de schi există o serie de oferte destinate sezonului rece.  Cu cât vă adresați unei agenții de turism mai repede cu atât veți găsi mai repede ce destinații vă doriți și cazarea pe care v-o doriți, pentru că, cu cât se apropie lunile de iarnă, ofertele se epuizează.
Cei care doresc să se adreseze agenției de turism Mara International Tour o pot face pe inetrnet la adresa www.mara-tour.ro sau la sediul agenției de pe Bulevardul Unirii, nr. 5.


                                                                                        MaraMedia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu