miercuri, 18 mai 2022

George Simion, l-a acuzat pe Virgil Popescu, Ministrul Energiei, că slujește intereselor companiei austriece OMV

 


George Simion, liderul AUR, l-a acuzat pe Virgil Popescu, Ministrul Energiei, că slujește intereselor companiei austriece OMV, în contextul dezbaterilor despre legea offshore.

În ședința de marți, 17 mai, a comisiilor reunite de buget şi energie din Camera Deputaţilor, reprezentanții AUR i-au acuzat pe ministrul energiei și reprezentanţilor Federaţiei patronale din petrol şi gaze le-au cerut să părăsească sala.

„Ministrul Energiei, reprezentantul OMV Petrom. Iubire mare, trebuie să dăm gazele la austrieci. Hoţul ăsta, nevastă-sa are opt benzinării de la OMV Petrom şi vine astăzi în faţa voastră. E un hoţ. Hoţul, OMV”, a strigat George Simion către ministrul Energiei, Virgil Popescu, în timpul şedinţei.

Cătălin Niţă, director executiv al Federaţiei Patronale de petrol şi gaze, a refuzat să răspundă la întrebarea deputatului Dan Tanasă despre unde se vor tranzacționa gazele din Marea Neagră: „Explică pe ce bursă se vor tranzacţiona, pe Bursa de la Viena sau pe Bursa de la Bucureşti. Explică-le oamenilor! Tu eşti reprezentantul patronatelor”.

                                                                                                        CLL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu